[VIDEO] Wartawan Seb4k Terjumpa Beg Berisi Mainan Berdekatan Lokasi J4sad Kanak-Kanak Tertimbvs

Wartawan TV3, Juliana Sharin tidak dapat menahan rasa seb4k ketika membuat liputan penemuan sebuah beg berisi mainan berdekatan lokasi jas4d kanak-kanak tert1mbus di sebuah inap desa di Bentong.

Menerusi siaran Buletin Utama malam tadi, Juliana berkesempatan menyertai m1si mencari dan menyelamat (SAR) yang menemukan 2 jas4d yang dihanyvtkan dari inap desa berkenaan.

2 jas4d ditemui di bawah timbunan kayu

Bencana banjir yang mel4nda Pahang menyebabkan sebuah inap desa di Bentong mvsnah, serta seorang kanak-kanak berusia 6 tahun dan sepasang suami isteri hilang.

Operasi SAR masih diteruskan untuk mencari m4ngsa yang hilang dan setakat ini hanya 2 jas4d ditemui iaitu seorang wanita dan kanak-kanak lelaki yang berada kira-kira 200m dan 800m dari tempat tidur mereka di inap desa tersebut. Kedua-dua may4t ditemui bawah timbunan kayu.

Lebih memilukan, ketika melakukan proses pembersihan sisa kayu di tepi lebuh raya, mereka menemukan sebuah beg kanak-kanak berisi anak patung dan beberapa mainan budak.

Wartawan TV3, Juliana Sharin yang sempat melakukan liputan terhadap penemuan tersebut jelas kelihatan menahan seb4k dan air mata selepas melihat barangan dari dalam beg tersebut dikeluarkan satu per satu.

Video

Sumber: Youtube Buletin TV3

Be the first to comment on "[VIDEO] Wartawan Seb4k Terjumpa Beg Berisi Mainan Berdekatan Lokasi J4sad Kanak-Kanak Tertimbvs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*