“Tvhan Memahami, Kenapa Nak H4lang Cinta Muslim G4y?”

Sekian lama menyepi, baru-baru ini nama pelakon berbakat besar Puteri Balqis menjadi bualan ramai apabila ramai yang terkejvt dengan penampilan terbarunya.

Bukan itu sahaja, beberapa perkongsian Balqis di Insta Story turut mencur1 perhatian netizen antaranya pendapatnya mengenai Muslim yang meminati kaum sejenis.

Menurut Balqis, ianya merupakan satu lagi bentuk kasih sayang dan Tuh4n memahami pelbagai bentuk kasih sayang yang wujud.

“Tuhan itu dwibahasa, jadi Dia memahami pelbagai bentuk kasih sayang. Terlalu banyak kebenc1an disebarkan, kenapa nak hal4ng cinta terakhir ini? Percaya pada Sang Pencipta, kalian wujud untuk berkasih sayang,” jawabnya.

Sementara itu, menjawab persoalan netizen sama ada dia menyes4l atau tidak kisah hidupnya disiarkan di program Bersamamu, Balqis kata tidak kerana dari situ dia mengenali siapa kawan, siapa lawan.

Balqis turut dilihat menjawab persoalan netizen yang mahu mengetahui tentang keadaan kesihatannya. Balqis berkata dia masih dalam proses untuk sembuh namun sudah berhenti mengambil ster0id dan ubat-ubatan.

Minggu lalu, penampilan Balqis menjadi perhatian apabila ada memuat naik foto menggayakan skirt pendek berserta stokin net panjang berwarna hitam dengan corak tengk0rak.

Sumber: rk

Be the first to comment on "“Tvhan Memahami, Kenapa Nak H4lang Cinta Muslim G4y?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*