[VIDEO] “Farra Berat laa!” – Gelagat 2 Kanak-Kanak Main Basikal Buat Netizen Brdekah!

Gelagat anak kecil memang mampu membuatkan hati terhibur kerana ada sahaja idea dan percakapan mereka ketika bersama rakan atau sanak saudara lain. Hal ini sama dapat disamakan dengan perkongsian seorang ibu di laman Tiktok yang memaparkan kecomelan dua orang kanak-kanak bermain basikal. Video tersebut juga menerima 2.5 juta tontonan. Memang comel betul mereka berdua ini.

GELAGAT 2 KANAK-KANAK MAIN BASIKAL BUAT NETIZEN BERDEKAH

Menerusi berdurasi 31 saat yang dimuat naik oleh @Filleahuda itu, dapat dilihat dua orang kanak-kanak perempuan bernama Aishah dan Farra sedang bermain basikal di halaman rumah.

Namun, Farra yang duduk di belakang basikal itu memiliki tubuh badan ‘sihat’ berbanding Aishah. Jadi, Aishah yang ketika itu sedang gig1h mengayuh basikal, meminta Farra untuk turun kerana terlalu berat dan tidak dapat mengayuh dengan laju.

“Berat! Farra berat. Berat… Farra pergi lah…” ujar Aishah dalam video itu.

Menjengah ke video lain, setelah beberapa kali Aishah mencuba untuk mengayuh basikal itu dengan laju tetapi gag4l, Farra akhirnya mengalah dan pergi ke ibunya sambil memberitahu sesuatu. Alahai, comel betul. Jangan gadvh-gadvh ya…

“Uncle auntie jangan sedih. Nanti mama Farra beli basikal untuk Farra. Farra boleh main dengan Aishah,” jelasnya ibunya di ruangan kapsyen.

“COMELNYA.. GERAMM TENGOK!”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet ger4m dengan telatah kedua-dua mereka. Mereka juga turut terhibur melihat Farra yang seolah-olah tidak bersalah dan tidak mengh1raukan bebel4n Aishah.

Ada juga warganet yang turut bersedih melihat r1ak wajah yang sedih selepas turun dari basikal Aishah. Nasib baik tak bergadvh. Pandai Farra dan Aishah.

Sumber: TikTok FilleaHuda

Be the first to comment on "[VIDEO] “Farra Berat laa!” – Gelagat 2 Kanak-Kanak Main Basikal Buat Netizen Brdekah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*