Suami Terkejvt Tengok CCTV Isteri Bawa Balik Lelaki Lain, Siap ‘Ber4smara’ Dekat Ruang Tamu Lagi!

Seorang wanita yang juga bergelar isteri kant0i bermain k4yu tiga bersama lelaki lain ketika suaminya tiada di rumah. Lebih mervntun hati apabila si suami hanya mengetahui kecvrangan si isteri menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di rumahnya.

Isteri kant0i bawa balik lelaki lain

Foto: World Today

Memetik laporan World Today, si suami yang dikenali dengan nama Peng Jichang telah berkahwin dengan isterinya selama lima tahun. Tetapi lelaki yang berasal dari Wuhan, China ini ker4p tiada di rumah kerana kesibukannya bekerja di luar kawasan. Berikutan daripada itu, dia membuat keputusan untuk memasang CCTV di rumahnya bagi memantau keselamatan dan sebagai pengubat rindu terhadap isteri tersayang.

Namun siapa sangka, pada suatu hari ketika memeriksa rakaman CCTV menerusi telefon bimbit, dia terkejvt melihat isterinya membawa lelaki lain masuk ke rumah mereka semasa ketiadaannya. Tidak terhenti di situ, wanita terbabit juga kelihatan sedang bermesra dengan lelaki tersebut di ruang tamu. Peng Jichang mengaku tidak sangka isteri yang dipercayainya selama ini tergam4k melakukan perbuatan terkutvk itu sehingga sanggup tidur dengan lelaki lain.

Rupanya dah 7 tahun jal1n hubungan sul1t

Foto: News Beezer

Selepas diselidiki, Jichang akhirnya mendapat tahu mengapa isterinya engg4n bersetubvh dengannya kerana isterinya dan lelaki tersebut sebenarnya telah mempunyai hubungan sul1t selama tujuh tahun sehingga ham1l tetapi terpksa menggugvrkan kandvngan itu. Jelas Jichang lagi, mereka berdua menjal1nkan hubungan sebelum dia mengahwini isterinya.

Meskipun kant0i berlaku cvrang, wanita berkenaan dikatakan langsung tidak menunjukkan rasa menyes4l. Jichang yang terlalu kecew4 kemudian membuat keputusan untuk bercera1.

Sumber: World Today

Be the first to comment on "Suami Terkejvt Tengok CCTV Isteri Bawa Balik Lelaki Lain, Siap ‘Ber4smara’ Dekat Ruang Tamu Lagi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*