Selebriti Media Sosial Dit4ngkap Sedang Melacvr Di H0tel, Tawar Perkhidmatan Sehingga RM7k

Seorang selebriti media sosial yang merupakan bek4s pelakon sinetron ditahan oleh pihak polis selepas terbabit dalam sind1ket pelacvran di sebuah bilik hotel di Semarang, Indonesia.

Selebriti media sosial dit4han

Sekadar gambar hiasan

Menerusi laporan Tribun News, bekas pelakon yang berusia 26 tahun itu dit4han di sebuah bilik hotel di daerah berkenaan ketika dia sedang melakukan hubungan int1m bersama pelanggannya. Selebriti tersebut dikatakan mengenakan cas yang mahal untuk perkhidmatannya.

Menurut pihak polis, penahanan tersebut dilakukan setelah pihaknya mendapat maklumat berhubung kejadian berkenaan. Dalam pada itu, pihak polis juga turut menahan beberapa lagi wanita bukan warganegara Indonesia serta seorang ej3n yang terlibat dalam aktiviti tidak bermoral itu.

Selebriti media sosial ini akan dicari oleh ejen. Dia menawarkan duit yang lumayan iaitu 25 juta rupiah (RM7,380).

Selepas risikan dijalankan, pihak polis kemudiannya telah menyerbv sebuah bilik di hotel yang terletak di Semarang.

Pihak polis sedang jejak ejen terlibat

Ketika serbuan dijalankan, wanita berkenaan bersama seorang lagi wanita Braz1l sedang melakukan hubungan s3ks dengan pelanggannya di bilik masing-masing. Susulan daripada itu, pihak polis sedang menjejak1 ejen yang mengaturkan aktiviti terbabit dan dipercayai berada di sekitar hotel tersebut.

Ejen tersebut dipercayai akan menerima wang daripada aktiviti tidak bermoral itu menerusi transaksi dalam talian sebagai pembayaran perkhidmatan.

Bukti transaksi tersebut akan dijadikan sebagai bukt1 ketika perbicaraan nanti.

Sumber : Tribun News

Be the first to comment on "Selebriti Media Sosial Dit4ngkap Sedang Melacvr Di H0tel, Tawar Perkhidmatan Sehingga RM7k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*