Zul Ariffin Pegang Muka Ruhainies, Ntizen Tanya Kata Dah Tak Nak Sentvh Perempuan?

Baru-baru ini, nama pelakon Zul Ariffin sekali lagi menjadi bualan hang4t apabila tvlar di media sosial video memaparkan dia berpeg4ngan tangan serta memegang muka pelakon, Ruhainies.

Video tersebut dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok memaparkan kedua-dua pelakon itu dilihat mesra ketika menghadiri sebuah majlis.

Menerusi video itu, Zul dilihat berbual dengan Ruhainies sebelum pelakon berbadan s4sa itu memegang muka dan memusingnya ke arah kamera kemudian berpegangan tangan.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi netizen yang kurang senang serta mendakwa sebelum ini Zul ada mengatakan tidak perlu bersentuhan dengan pelakon wanita untuk mendapatkan keserasian.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi netizen yang kurang senang serta mend4kwa sebelum ini Zul ada mengatakan tidak perlu bersentvhan dengan pelakon wanita untuk mendapatkan keserasian.

Malah, ramai turut terkejvt dengan video berkenaan apatah lagi sebelum ini pelakon itu dilihat sering mengikuti program kebajikan bersama pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew.

Sumber: OhBulan

Be the first to comment on "Zul Ariffin Pegang Muka Ruhainies, Ntizen Tanya Kata Dah Tak Nak Sentvh Perempuan?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*