Wanita Ini Ded4h Ini 5 Punca Sebab Hanafi Ceralkan Bekas Istrinya Selepas Kant0i Cvrang

Cvrang itu pilihan, masalah yang sering berlaku pada pasangan suami isteri. Kadang-kadang ia berlaku bukan kerana tidak sayangkan pasangan tapi ada yang anggap sebagai suka-suka.

Inilah daripada suka-suka terus bertukar menjadi sayang dan wujud orang ketiga sehingga berlaku perg0lakan dalam rumahtangga. Mula perkatakan cvrang itu satu kesilapan dan lebih tervk menyalahkan takd1r sehingga berlaku perkara seperti ini.

Cvrang boleh berlaku, baik pada suami mahu pun isteri. Hanya sekadar suka-suka atau nak ‘test market’ tapi akhirnya boleh memberi bah4n pada rumahtangga sendiri.

Semalam juga admin ada terjumpa 1 video seorang wanita cuba ded4hkan pvnca-pvnca pasangan bercera1. antara nya yang pertama pasangan suny1 , Tidak dapat bela1an dari isteri. huhuhu korang tengok lah video kat bawah ni ye

SUNYI

Tidak Dapat Bela1an Dari Pasangan

Tidak Dapat Nafkah Bat1n

Video ada di bawah ye.

Video

Tak mustah1l juga cvrang kerana merasakan rumahtangga yang dibina dengan pasangan tidak lagi berseri, pasangan mula berubah dan hidup rasa kosong.

Janganlah begitu, kenapa perlu memilih cvrang, sedangkan pasngan sudah berk0rban seluruh hidupnya untuk bersama suah dan senang. Tak perlulah nak salahkan orang lain atau takd1r bila berlakunya keadaan ini.

Masalah yang boleh kita lihat bila, salah seorang mel4yan, akan wujudkan keadaan ini. Jadi Apa Pendapat Korang? Betul ke ini antara pvnca-pvnca nya. Komen Sikit

Be the first to comment on "Wanita Ini Ded4h Ini 5 Punca Sebab Hanafi Ceralkan Bekas Istrinya Selepas Kant0i Cvrang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*