Tiga Tahun Lalui Kisah Dvka, Intan Saleh Akhirnya Kembali Brgelar Istri

Selepas hampir tiga tahun melalui epis0d dvka dimadvkan sebelum dicera1kan, Intan Saleh akhirnya kembali bergelar isteri.

Det1k-det1k pernikahannya yang berlangsung dalam keadaan tenang itu telah diabad1kan di media sosialnya dan dihujani ucapan tahniah daripada rakan-rakan serta warganet.

Diiringi dua anak2

Dalam video yang dikongsikan, dapat dilihat Intan telah memasuki dewan pernikahan dengan dipimpini dua orang anaknya hasil perkahwinan terdahulu iaitu Arish Muqri dan Ariq Muqri.

Seb4k ketika s4rung cincin

Dengan sekali lafaz, Intan Saleh sah bergelar suri hati kepada seorang jejaka yan dikenali sebagai Aizam Yahya.

Pasangan tersebut nampak segak mengenakan sepersalinan berwarna peach dan Intan juga kelihatan seb4k ketika suami menyarungkan cincin ke jari manisnya.

Tahniah buat bonda!

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengucapkan selamat pengantin baru buat Intan Saleh dan mendoakan rumah tangga yang dibina akan terus berkekalan hingga ke akh1r hay4t.

Mereka juga tumpang gembira dengan kebahagian yang ditemui semula wanita tersebut selepas melalui episod dvka yang sangat berbek4s dalam diri.

Alhamdulillah hadir insan yang ikhlas & jujur

Semoga terus berbahagia

Semoga kekal hingga ke Jannah

Terdahulu, Intan Saleh pernah bernikah dengan seorang pemuzik dikenali sebagai Ude. Namun, selepas lima tahun berumah tangga, mereka disahkan berp1sah dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan 2 orang anak lelaki.

Perpisahan mereka ketika itu juga dikaitkan dengan selebriti wanita iaitu, Ezreen Asmida yang kini merupakan isteri kepada Ude.

Sumber: Instagram Intan Saleh

Be the first to comment on "Tiga Tahun Lalui Kisah Dvka, Intan Saleh Akhirnya Kembali Brgelar Istri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*