Shila Amzah Sudah Failkan Penceralan, Namun Suami Engg4n Keluar Dari Rumah

Tiada hujan tiada r1but, posting penyanyi wanita, Shila Amzah berkenaan rumah tangganya bersama suami, Haris Idraki Elias telah menjadi s0r0tan ramai.

Mana tidaknya, Shila memaklumkan yang dia sudah  menfailkan pencera1an dan kini telah tinggal berasingan.

Dah failkan pencera1an

Perkara tersebut dijelaskan oleh penyanyi itu susulan rumah ibu bapa yang ditumpanginya kini di Hulu Langat sedang dil4nda banjir.

“Sha dah file cera1 ..but unfortunately still on going process sbb dia decide nak prolong benda ni..Cuma bila dah jadi macamni, sha dah tak boleh nak sabar lagi sbb sha pun trying my hardest to survive and jaga hati dan nama baik semua org..” tulisnya.

Dalam posting Shila, di memberitahu trpaksa tinggal di dalam sebuah bilik di rumah makciknya selepas rumah keluarga ditenggelam1 air.

Tak dapat pulang kerana suami tak nak keluar dari rumah

Dia tidak dapat pulang ke kediamannya sendiri di Cyberjaya kerana suami masih tinggal di situ dan tidak mahu keluar walaupun rumah tersebut adalah miliknya.

Hal tersebut pastinya membuatkan ramai terkejvt memandangkan penyanyi itu beserta keluarganya sedang dit1mpa ujian.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan kata-kata semangat agar Shila dan keluarga terus tabah menerima ujian daripada Allah S.W.T ketika ini.

Untuk makluman Shila atau nama sebenarnya NurShahila binti Amir Amzah telah mendirikan rumah tangga dengn suaminya pada April 2018. Mereka juga telah dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Seth Uwais yang kini berusia 2 tahun.

Sumber: Instagram Shila Amzah

Be the first to comment on "Shila Amzah Sudah Failkan Penceralan, Namun Suami Engg4n Keluar Dari Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*