Selalu Dlganggu Bunyi-Bunyi Pel1k Atas Siling, Lelaki Ini Nek4d Pasang Jubin K4ca

Sekiranya anda memiliki kucing, pastinya anda mempunyai perasaan seperti sentiasa diperhatikan. Ini kerana kucing bukan sahaja suka menghend4p, mereka juga mempunyai perasaan ingin tahu yang tinggi.

Pemilik kedai pasang sil1ng k4ca, tapi kucing pula tak berhenti tenung.

Seperti yang dikongsikan baru-baru ini oleh seorang pengguna Twltter, rakannya telah memasang siling k4ca di kedainya.

Oleh itu tidak hairanlah mereka suka berada di tempat di mana mereka mempunyai pandangan persekitaran yang luas.

Pengguna Twltter dari Taiwan SCMcrocodile baru-baru ini memuatnaik beberapa gambar kedai rakannya yang telah menjalani beberapa pengubahsuaian sil1ng untuk memasukkan jub1n kaca agar ‘tetamu’ di luar boleh menonton mereka di dalam.

Dalam gambar yang dikongsikan, dapat dilihat beberapa ekor kucing duduk di atas siling k4ca itu sambil memerhati ke dalam k3dai dan gelagat mereka itu sangat menghiburkan.

Rakannya memiliki sebuah kedai kecil dengan kawasan bumbung yang menjadi tempat persinggahan kucing-kucing jalanan. Bumbung itu kini telah digantikan dengan panel k4ca berbanding jub1n siling biasa untuk kucing-kucing tersebut menikmati permandangan di dalam kedai.

Gelagat mereka yang tidak berhenti tenvng orang di dalam k3dai mengvndang netizen untuk memberikan pelbagai nama lucu kepada kucing-kucing itu seperti CC.TV (cat ceiling top view) dan purrveilance camera.

Malah bukan kucing-kucing itu sahaja yang dapat menyaksikan pemandangan yang menyeronokkan, malah orang di dalam kedai juga terhibur melihat rupa mereka dari bawah.

Sumber: imuslimnetwork

Be the first to comment on "Selalu Dlganggu Bunyi-Bunyi Pel1k Atas Siling, Lelaki Ini Nek4d Pasang Jubin K4ca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*