[VIDEO] Unik! Ramai Puji Kecomelan Bayi ‘Istimewa’ Dari Sarawak Ini

Kalau dah namanya baby, confirm comel kan? Ger4m je tengok! Lepastu wangi je bau baby ni tau. Tenang je bau dia.

Bila nak mar4h kan…tengok baby terus tak jadi marah. Diorang ni kira macam pengubat lah untuk kita bila stress.

Bercerita tentang baby, tular di laman TikTok baru-baru ini, seorang bayi dari Sarawak yang terlihat sangat un1k dan comel!

Video berdurasi 16 saat sahaja itu telah berjaya membuat banyak hati yang cair melihat kecomelan bayi ini. Dikongsikan oleh saudari @avelina_93, bayi tersebut dikatakan sangat unik dan istimewa kerana mempunyai bulu yang lebat macam ‘teddy bear’!

Bayi berusia 7 bulan tersebut terlihat mempunyai bulu yang sangat leb4t dan lembut. Dikatakan, ramai yang ger4m melihat kecomelannya sehingga video tersebut berjaya mencapai sebanyak 1.6 juta jumlah tontonan dalam masa sehari sahaja!

Ada yang berpendapat bahawa bayi ini menghidap Hypertrichosis (werewolf syndrome) iaitu keadaan seseorang yang mempunyai bulu yang sangat leb4t di seluruh tubvh badan. Namun begitu, tiada lagi kenyataan yang sahih dikeluarkan oleh pihak keluarga terutama daripada ibu bapa bayi comel itu berkenaan keadaan sebenarnya.

Jika dilihat di ruangan komen pula, rata-rata netizen memuji bayi berkenaan dan ger4m melihat gelagat comelnya. Ada juga yang berkata pernah berjumpa dengan bayi ini bersama ibu bapanya di sekitar Sarawak.

Selain itu, ada juga yang mendakwa dirinya pernah terjadi situasi seperti bayi ini dan bulu leb4t itu dikatakan akan mula gvgur semasa proses membesar. Namun, keadaan yang sama akan terjadi kepada bayi ini tidak dapat dibuktikan kerana punca sebenar keunikan bayi ini belum diketahui.

Sumber: Tiktok

Be the first to comment on "[VIDEO] Unik! Ramai Puji Kecomelan Bayi ‘Istimewa’ Dari Sarawak Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*