Netizen Tvntut Janji Lelaki Nak B0gel Jika JDT Kal4h, Tahu-Tahu Dah Pakai Al4t Bantuan Pern4fasan

Kuala Lumpur City akhirnya tam4tkan kemar4u 32 tahun menanti untuk menjulang kembali Piala Malaysia apabila berjaya memenangi piala berprestij itu 2-0 menent4ng Johor Darul Takzim (JDT) semalam.

Seperti biasa, sudah tentunya ada di kalangan peminat yang akan berjanji ‘luar dari jangkaan’ hanya untuk menghang4tkan lagi situasi pertemuan dua kelab pada final Piala Malaysia tersebut.

Janji untuk buka baju

Menerusi video yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna di Twitter dikenali sebagai Mo. Anuar, memapar seorang individu yang berjanji akan membuka baju serta seluar daripada Kuala Lumpur hingga ke Johor.

Malam ni Kuala Lumpur(KL) lawan Johor. Okay macam ni bro, kalau KL boleh kalahkan Johor malam ni aku b0gel dari KL sampai ke Johor bro. B0gel tau, aku b0gel ser1 us aku cakap bukan sembang punya.

Ujarnya lagi tidak pernah dalam sejarah Kuala Lumpur City kalahkan Johor Darul Takzim (JDT) di dalam mana-mana perlawan bola sepak.

Hidup JDT! Aku bogel dari KL sampai Johor tau.

Walau bagaimanapun, di ciapan yang lain lelaki berkenaan dilihat seperti sedang menerima bantuan alat pernaf4san akibat ses4k naf4s dan memohon maaf kerana tidak dapat menunaikan janjinya.

Minta maaf tak jadi b0gel KL ke Johor. Saya ada ses4k naf4s.

‘Siapa boleh cari lelaki ni’

Sumber : unwoark_izzuddin

Be the first to comment on "Netizen Tvntut Janji Lelaki Nak B0gel Jika JDT Kal4h, Tahu-Tahu Dah Pakai Al4t Bantuan Pern4fasan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*