Bayi Dipukvl Bapa Guna Peny4pu L1di Sebab Tak Nak Tidur

Baru-baru ini tular video di media sosial memaparkan seorang bapa memvkul bayi perempuannya dengan peny4pu l1di kerana tidak mahu tidur.

Menerusi video tersebut dapat dilihat si bapa berkenaan memerhatikan anaknya sambil mer0k0k serta mem4ksa anaknya untuk tidur.

Bagaimanapun, bayi berkeanan tidak tidur sekaligus membuatkan si bapa beng4ng dan bertindak memukvl m4ngsa menggunakan peny4pu l1di di seluruh badannya beberapa kali menyebabkan bayi itu menang1s.

Tangisan bayi itu membuatkan si bapa bertambah ber4ng apabila meningg1kan suara serta mem4ksa anakya itu diam dan tidur.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bengang dengan tindakan lelaki tersebut yang sanggup memvkul anaknya semata-mata untuk suruh tidur.

Malah, ada ramai netizen mengges4 pihak berkuasa supaya menyiasat video berkenaan serta mengambil tindakan terhadap lelaki berkenaan.

Kata netizen lagi, jika tidak mahu menjaga anak tidak perlu berkahwin atau pun untuk mempunyai anak kerana akhirnya mereka yang sakit. Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan dimana kejadian itu berlaku.

SUMBER: Facebook Khaty Fadel Hak

Be the first to comment on "Bayi Dipukvl Bapa Guna Peny4pu L1di Sebab Tak Nak Tidur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*