Tak Sengaja Makan P0rk Belly, Norreen Beng4ng Netizen S1buk Tanya Sedap Ke Tak

Pelakon dan selebriti media sosial, Norreen berkongsikan pengalaman bvruk dilaluinya pada hari pertama tiba di London apabila tidak sengaja makan sandwich ‘p0rk belly’ atau pervt bab1.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Norreen berkata dia membeli sandwich berkenaan kerana sangkakan ianya h4m biasa dan tidak tahu ianya dag1ng bab1.

Katanya dia menyedari ianya mengandungi p0rk belly selepas melihat kandungan sandwich berkenaan namun telah pun menjamah sedikit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NORREEN IMAN (@norreen143)


“Aku beli ni nampak kat situ tulis ham ke apa. Hari pertama saya berada di UK saya termakan bab1. Pengajarannya sebelum makan kita tanya orang dulu dan baca di belakang,” katanya.

Dalam pada itu, Norreen meluahkan rasa berang dengan sikap segelintir netizen yang bertanyakan di ruangan DM bagaiamana rasa dag1ng bab1 tersebut.

“Semalam termakan bab1. Hari ni aku rasa macam nak sam4k l1dah aku berkali kali tahu tak. Malam tadi dah berus gigi beriya. Hari ni kena buat benda sama ni.

“Korang boleh lagi tanya, macam eh rasa bab1 tu sedap tak? Hello aku bukannya nak makan sangat pun bab1 tu. Aku rasa macam sakit hati.

“Duk semua DM tapikan alang-alang dah termakan tu ank tahu jugak sedap tak rasa dia. Aku sepak muka kau nanti sampai muka kau jadi bab1 tau,” katanya.

Sementara itu, di ruangan komen rata-rata netizen menasihatkan Norreen supaya lebih berhati hati dalam memilih makanan ketika berada di negara as1ng.

Sumber: gempak

Be the first to comment on "Tak Sengaja Makan P0rk Belly, Norreen Beng4ng Netizen S1buk Tanya Sedap Ke Tak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*