Selepas Nora Danish, Giliran Nabila Huda Pula Belanja Gambar Men*olok Mata Wargamaya.

Baru-baru ini, nama pelakon Nora Danish tiba-tiba menjadi pnas selepas berkongsi gambarnya ketika sedang melakukan aktiviti mend4ki bukit di laman Instagram.

Rata-rata meninggalkan komen kurang senang terhadap gambar Nora dan menganggap sut yang dikenakan menyerupai warna kulit dan terlalu ket4t.

Ada juga yang memberi pesanan supaya Nora mengenakan pakaian yang bersesuaian kerana sebagai manusia, kita tidak boleh menjangkakan mus1bah yang bakal berlaku dipersekitaran.

Nampaknya, belum reda tentang pakaian Nora Danish, gambar percutian pelakon dan pengacara Nabila Huda turut menjadi s0rotan perhatian ntizen.

Menerusi gambar yang dimuat naik, Nabila dilihat sedang menikmati percutian pendek bersama temannya, sesuai dengan kapsyen “short vacay” yang ditulis.

Meninjau ruangan komen, ntizen seperti memberi pesanan buat Nabila supaya menjaga aur4tnya. “Best ja buat d0sa,” tulis seorang ntizen.

“Aurat,” tulis seorang pengikutnya ringkas sambil meletakkan emoji sed1h.

“Minot Abil dari dulu lagi… Abil lawa sangat. Moga Allah berikan kita sama-sama hidayah dengan menutup aur4t kita dengan sempurna.

Amin amin amin ya rabbal alamin,” tulis seorang ntizen.
“Dayusnya seorang suami jika tidak menegur isterinya. Dan drhakanya seorang isteri jika tidak akur nasihat suaminya… Pahitkan? Tapi inilah hakikat,” kongsi seorang wargamaya pula.

Dalam pada itu, ada juga ntizen yang mendoakan kesejahteraan semua dan diberikan petunjuk oleh Allah SWT.

“Semoga hidayah dan petunjuk dari Allah milik kita semua… Amin,” katanya.

Sumber : Gmpak

 

N0raDanish ‘Belanja’ bentuk bdan Ketika Pnjat Bukit,vSekali Ntizen Perasan Ada Sesuatu ‘Timbul’

Penampilan pelakon kecil molek, Nora Danish sering kali menjadi buah muIut netlzen. Jika sebelum ini, Nora Danish menerima kcaman yang hebat daripada ntizen susulan berkongsi outfit ketika bercuti di Pulau Langkawi, Kedah bersama keluarga dan rakan baiknya.

Ke mana seterusnya.

Terbaru, pelakon yang sinonim dengan drama Puteri berkongsi aktiviti hujung minggunya dengan mendaki Bukit Dinding, yang terletak di Taman Setiawangsa. Menerusi kapsyen pendek yang dikongsi, Nora berjaya menghabiskan trek bukit tersebut sejauh enam kilometer dan sempat bertanyakan lokasi seterusnya bagi melakukan aktiviti lasak ini.

Kali pertama, dan bukannya kali yang terakhir. Mana seterusnya? #6Kilometer.
Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian ramai adalah outfit Nora berwarna coklat ketika mendakl bukit yang dikatakan sksi dan menampakkan s0sok badannya.

Menerusi ruangan komen, rata-rata ntizen dipercayai kurang senang dengan pakaian pelakon cantik ini berikutan dirinya sudah memegang status sebagai isteri dan ibu kepada dua cahaya mata.

Respon ntizen

Sumber Ohbulan

Be the first to comment on "Selepas Nora Danish, Giliran Nabila Huda Pula Belanja Gambar Men*olok Mata Wargamaya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*