DS VlDA Cari Pembantu Peribadl Gaji RM10K, Sekali Shuib Masuk Komen Mcm Ni. Mmg Tak Sgka!

Petaling Jaya – Penyanyi dan jutawan k0smetik snsasi, Datuk Seri Vida telah mencvri perhatian warganet selepas memuat naik satu video yang memaparkan sebuah hotel di ibu kota berharga RM 50,000 untuk satu malam, menerusi platform TikTok miliknya.

Menerusi video tersebut, penyanyi lagu I Am Me itu dilihat gembira berjoget sambil berpimpin tangan dengan anak lelakinya, Kacak, untuk menuju ke bilik berprestij itu.

Dengan kapsyen berseloroh No men, no probIem, rata-rata warga TikTok tampil memberi pelbagai reaksi buat usahawan kntroversi itu menerusi ruangan komen.

Ramai yang menzahirkan rasa terkjut dengan harga sebuah bilik tersebut yang dikatakan boleh membeli sebuah kereta perodua Myvi baharu.

Kita RM 50,000 beli Myvi itu pun hutang, dia 50 K tunai tidur hotel. Berapa dalam akaun dia ada, tulis seorang warganet. Aku baca RM50 dah terkjut ingat murah, lah ada K di situ, komen lagi seorang warganet.

Buat apa bayar 50,000 Datuk, sedangkan ada RM 300 satu malam tetapi macam hotel lima bintang. Apa-apa pun, selamat bercuti. Tiada lelaki tiada masaIah lah Datuk. Enjoy, komen juga seorang warganet.

Bagaimanapun, mereka tetap menyokong tndakan DSV itu untuk bergembira bagi merwat hati semula disebabkan peristiwa lalu.

Ya, seperti ini. Gembirakan diri sendiri. Bahagiakan anak-anak, komen seorang warganet. Suka melihat Datuk gembira. Semoga Datuk sekeluarga di dalam lindungan Allah, komen seorang lagi.

Terbaiklah, lagi gembira dan bertambah cantik, puji seorang warganet.

Bagaimanapun, mereka tetap menyokong tndakan DSV itu untuk bergembira bagi mer4wat hati semula disebabkan peristiwa lalu.

Selepas dikatakan tiada jodoh dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli, DSV seringkali dilihat memuat naik perkongsian dengan memaklumkan yang dirinya gembira tanpa kehadiran lelaki.

DS Vida Cari Pembantu Peribadl Sampai Shuib Masuk Komen

Menerusi satu pengiklanan di laman Instagram, pemilik nama Hasmiza Othman itu turut menyertakan syarat dikehendaki iaitu lelaki bujang yang berusia antara 25 hingga 30 tahun dan memiliki wajah tampan.

Difahamkan, penyanyi lagu I Am Me itu menawarkan gaji sebanyak RM 10,000 untuk jawatan itu yang pasti memikuI tanggungjawab besar sebagai orang ku4t jutawan k0smetik tersebut.

Shuib Komen Dan Jawapan Dari DS Vida

Kredit Kosmo/ig

Be the first to comment on "DS VlDA Cari Pembantu Peribadl Gaji RM10K, Sekali Shuib Masuk Komen Mcm Ni. Mmg Tak Sgka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*