Tauke Kawen Lagi? Ctus Tanda Tanya, Wanita Bernama ‘Shu’ Jadi Pilihan.

Kuala Lumpur: Beberapa gambar pelawak popular, Tauke Jambu, 44, menggayakan baju Melayu putih lengkap bersamping bersama seorang wanita berbaju kurung dan bertvdung putih seperti selesai bernlkah tuI4r di media sosial, hari ini.

Tauke atau nama sebenarnya Zamratul Amri Zakaria didkwa sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang wanita bernama Shu menerusi beberapa video yang dimuat naik teman-teman rapat pasangan itu.

Sementara itu, ruangan komen dipenuhi dengan komen netizen yang keliru dengan situasi itu memandangkan Tauke sudah memiliki isteri bernama Nadia Mohd Affendi.

Malah, ada yang mempersoalkan bilangan perkahwinan pelawak popular itu.

“Kalau benar benda ini tidak betul atau sekadar penggambaran, jangan buat ‘content’ begini kerana boleh menimbulkan f1tnah. Kalau betul cakap betul, salah cakap salah” komen seorang ntizen.

“Selamat berpoIigami Shu, yang pergi biarkan dia pergi sebab yang terbaik mesti datang lambat. Sesungguhnya Allah lebih tahu segala-Nya,” kata seorang pengguna TikTok.

TuI4r video Tauke Jambu dikatakan berkahwin lagi.

Bagaimanapun, cubaan Harian Metro menghubungi Tauke dan Nadia bagi mendapatkan pengesahan tidak berjaya apabila kedua-duanya tidak menjawab panggilan telefon dan membalas mesej WhatsApp.

Pada 2019, Tauke men4fikan dia mencraikan Nadia melalui rakaman suara yang dihantar dalam aplikasi WhatsApp seperti didkwa isterinya pada Januari tahun itu.

Difahamkan, keret4kan rumah tangga mereka berpvnca daripada orang ketiga. Ia mula g0y4h apabila Tauke dikatakan cur4ng dengan seorang wanita.

Bagaimanapun, Nadia ketika dihubungi wartawan ketika Tauke dit4han polis selepas disy4ki terbabit dalam kegiatan pemerd4gangan manusia bagi tujuan eksploitasi s3ks di sebuah hotel di Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Ogos lalu mendkwa dia masih isteri kepada Tauke.

Tauke dan Nadia berkahwin pada 9 Disember 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Zamatul Khayla Aydina, 3.

Sumber Harian Metro

Be the first to comment on "Tauke Kawen Lagi? Ctus Tanda Tanya, Wanita Bernama ‘Shu’ Jadi Pilihan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*