Naik Kuda Drive-thru Mcd, Tp TinggaI Taikk Bersepah. Saksi Beritahu Siapa Yg T0I0ng Bersihkan.

Baru-baru ini tuI4r di media sosial, Twitter mengenai sekumpulan penunggang kuda yang menggunakan drive-thru McDonalds di Cyberjaya, untuk membeli makanan disana.

Pada mulanya ramai yang menganggap orang-orang yang menaiki kuda itu merupakan gologan ‘kayangan’ yang hanya ingin menunjuk-nunjuk.

Namun terdapat seorang pengguna Twitter menjelaskan bahawa mereka itu merupakan penjaga kuda-kuda tersebut dan hanya membawa kuda-kuda itu bersiar sahaja.

Beli McDonald’s Naik Kuda, Netizen Persoal Naj1s Di Laluan ‘Drive-Thru’ Siapa Yang Bersihkan

Bagaimanapun, apa yang membuatkan ramai tertarik dengan gambar-gambar tersebut bukan kumpulan itu tetapi mereka mempersoalkan siapakah yang akan membersihkan naj1s-naj1s yang ditinggalkan oleh kuda-kuda tersebut di laluan drive-thru itu.

Naj1s kuda di drive-thru McD Cyberjaya

Oleh kerana banyak pengguna yang menanyakan soalan sedemikian, pengguna @Twt_Cyberjaya berkongsikan sebuah foto yang memaparkan seorang saksi yang berada di kawasan tersebut semasa ia berlaku berkata dia melihat sendiri pihak yang mengikuti penaiki kuda dari belakang itu sendiri yang mengemas naj1s-naj1s tersebut.

Naj1s kuda di drive-thru McD Cyberjaya

Dalam pada itu, ada juga pengguna yang mempersoalkan hal lain mengenai penunggang kuda tersebut melanggar SOP yang telah ditetapkan dengan tidak memakai peIitup muka.

Sumber Beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "Naik Kuda Drive-thru Mcd, Tp TinggaI Taikk Bersepah. Saksi Beritahu Siapa Yg T0I0ng Bersihkan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*