[VlDE0] Ibu Janna Nick Terg0res Hati Baca K0men Ntizen Di Media S0sial, Tetap Bangga Dengan Pencapaian Anak – “Hati Saya Pedlh Kalau 0rang Kutvk Dia”

KEJAYAAN Janna Nick merangkvI gelaran Bintang Paling Popular di malam Anugerah Bintang Popular ke-34 (ABPBH34) pada Sabtu lalu cukup membanggakan keluarga tersayang.

Melihat sendiri perjalanan berliku yang dilalui sepanjang 10 tahun berkecimpung dalam industri seni, ibunya Shahzani atau lebih mesra disapa Mama Scha, berkata Janna seorang anak yang bertanggungjawab dan mengutamakan keluarga.

Menyedari anak keduanya itu sering dihlmpit kntr0versi, Scha mengambil keputusan untuk tidak membuka media sosial kerana bimbang hatinya terg0res dengan pelbagai komen j4hat yang ditulis ntizen.

“Kemenangan ini paling bersejarah, hampir 10 tahun dia bekerja keras, apa yang saya nampak dia anak bertanggungjawab, berusaha untuk bahagiakan keluarga, memang Allah luaskan rezeki untuk dia.

“Walaupun selama ni ramai orang kec4m dia, saya tak boleh tengok media sosial sangat sebab hati saya memang pedlh kalau tengok orang kutvk dia tapi saya kenal dia macam mana.

Janna Nick bersama ibu dan dua adiknya.

“Nampak dia ker4s tapi hati dia lembut, saya memang tak boleh nak tengok media sosial, nampak berita tentang dia saya tak boleh tahan!” katanya.

Ibu berusia 48 tahun itu berkongsi luahan hatinya menerusi rakaman vdeo berdurasi 10 minit yang dimuat naik Janna di saluran YouTube Janna Nick pada Selasa.

Setakat hari ini saya bangga dengan pencapaian dia, banyak sangat peng0rbanan dia, bantu sana-sini!

MAMA SCHA

IBU JANNA

Dalam rakaman tersebut, ibu kepada empat anak ini dilihat sebak sehingga menitiskan alr mata mengenang perjalanan sukar Janna sepanjang berada dalam industri seni.

Dalam pada itu, Mama Scha berkata dia tidak henti-henti mendoakan agar urusan Janna dipermudahkan dan pekerjaan yang dilakukan ini dapat memberi manfaat kepada orang lain.

Kejayaan Janna Nick benar-benar membanggakan keluarga.

“Setiap hari dia keluar bekerja, saya doakan Allah permudahkan perjalanan dan setiap langkah dia. Saya doa dia bahagia dunia dan akhirat serta jadi anak terbaik yang boleh memberikan kebaikan, manfaat lebih ramai orang di luar sana.

“Itu yang saya doa setiap hari dekat dia. Tapi setakat hari ini saya bangga dengan pencapaian dia, banyak sangat peng0rbanan dia, bantu sana-sini… semoga akan datang usahanya ini memberi kebaikan untuk orang sekeliling,” ujarnya.

TONTON VlDEO LUAHAN IBU JANNA INI!

Pada malam ABPBH34, Janna mer4ngkuI anugerah utama Bintang Paling Popular selepas menerima lebih 86 juta undian daripada peminat.

Selain itu, kekasih kepada aktor Dini Azan Schatzmann ini turut membawa pulang trofi Pelakon Filem Wanita Popular dan Pengacara TV Popular.

Sumber: mStar via tgler

Be the first to comment on "[VlDE0] Ibu Janna Nick Terg0res Hati Baca K0men Ntizen Di Media S0sial, Tetap Bangga Dengan Pencapaian Anak – “Hati Saya Pedlh Kalau 0rang Kutvk Dia”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*