Lama Berdiam Diri, Rupanya Caprice Kawin Senyap-Senyap..!

TIADA angin tiada rlbut tiba-tiba sahaja penyanyi rap Caprice selamat mendirikan rumah tangga pada Isnin.

Bagaimanapun identiti wanita bertuah itu masih menjadi tanda tanya.

Menerusi sekeping foto yang dikongsikan di Instastory seorang individu bernama Yasser Khan, Caprice atau Ariz Ramli, 33, serta pasangannya segak dan menawan mengenakan persalinan berwarna putih.

Perkongsian berkenaan turut dikongsikan semula oleh penyanyi Azira Shafinaz.

Bagaimanapun pembantu Caprice yang dikenali sebagai Aiman ketika dihubungi mStar tidak dapat mengesahkan tentang berita berkenaan..

Caprice belum mended4hkan pasangan hidupnya.
“Saya pun dapat info agak lambat, saya tak ber4ni nak sahakan betul atau tidak.

“Tapi kalau dah ada orang kongsi gambar kahwin dia, maksudnya betul la tu,” katanya kepada mStar.

Ditanya tentang identiti wanita berkenaan, Aiman bagaimana enggan berkongsi nama mahupun maklumat terperinci.

“Saya kenal pasangan Caprice tu, dia baik orangnya.

Yang saya tahu dia dah berkenalan dengan perempuan dah hampir setahun.

“Apa yang saya tahu Caprice dah berkenalan dengan wanita itu dah hampir setahun.

“Azira adalah kenalan rapat Caprice, maksudnya betul la (berkahwin) kalau dia repost,” katanya.

Usaha mStar untuk mendapatkan komen Caprice masih belum berhasil apabila dia tidak menjawab mesej dan panggilan telefon

Sebulan gha1b, rupa-rupanya Instagram Caprice kena gntung

Hampir sebulan ghalb dan menghiIangkan diri daripada media sosial sehingga menimbulkan tanda tanya, penyanyi rap popular Caprice akhirnya membuat kemunculan semula dalam Instagram sekali gus meleraikan mlsteri kehiIangannya sebelum ini.

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli, 33, berkata, akaun Instagramnya disekat pengendali platform berkenaan sejak 4 Oktober lalu kerana dikatakan mengandungi unsur buIi dan g4ngguan sksual.

“Akaun kena svspended (gntung) sebab video terakhir 4 Oktober lalu banyak kali kena rep0rt (lapor).

“Insya-Allah minggu ini dapat post (buat hantaran) semula nanti,” katanya.

Terdahulu, msteri kehiIangan rapper kntroversi itu menjadi tanya tanya dan persoalan ntizen selepas lama menyepi dalam platform itu.

Meninjau laman Instagram pelantun lagu Kau Hade itu kali terakhir memuat naik video ulasan pada 8 Oktober lalu dengan menyentuh mengenai 1su gngguan sksuaI dalam kalangan rakan sekerja.

Sehari sebelum itu, Caprice turut mengulas mengenai isu sama namun menggunakan berita membabitkan lelaki beruniform dipercayai tentera sedang menghlsap jari seorang jurujual wanita.

Pada masa sama, Caprice berkata, kemungkinan akaun Instagramnya akan terus dipadam sekiranya dia terus meI4nggar garis panduan yang ditetapkan pengendali platform popular berkenaan. Setakat ini, Instagram juga telah memadam lima hantaran dalam Instagram Caprice dari tarikg 4 hingga 8 Oktober.

Mengikut perancangan, Caprice sepatutnya melancarkan single rap terbaharunya, Tiger of Al Quds pada 21 Oktober lalu selepas ditangguhkan daripada tarikh asal iaitu 10 Oktober.

Lagu dan muzik video berkenaan telah dirakamkan di Jordan dan Mesir ketika dia cuba untuk memasuki P4Iestin demi melunaskan misi kemanusiaannya di Palestin sebelum ini.

Nama Caprice menjadi sebutan susulan isu tidak sebulu dengan pendakwah bebas, Ebit Lew akibat permasaIahan yang timbul semasa misi bantuan kemanusiaan Palestin sejak Jun lalu.

Sumber: mStar

Kredit kcohapa

Be the first to comment on "Lama Berdiam Diri, Rupanya Caprice Kawin Senyap-Senyap..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*