Caprice Luah Rasa Tak SeIamat, Tkut Utk Balik Ke Malaysia Dan K0y4k Tiket Flight?

PETALING JAYA – Penyanyi Rap, Caprice mengakui pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) membuatkan dirinya berasa tidak selamat di Jordan dan tkut untuk pulang ke tanah alr.

Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli melalui sesi Live di Instagramnya tadi berkata, dia berasa kvsut sebaik sahaja mendapati media di Malaysia melaporkan PDRM meminta bantuan Interp0l untuk menghubunginya.

“Saya dah beli tiket nak balik Malaysia, tapi bila baca berita kata Polis minta toI0ng Interp0l cari Caprice, Caprice terus k0y4k tiket.

“Bila p0lis dengan Interp0l cari macam ini, memang tak lah Caprice nak balik Malaysia,” katanya.

Caprice turut mengakui dia berasa t4kut dan berasa kvsut apabila mengetahui dirinya sedang dicari oleh pihak p0lis susulan laporan p0lis yang dibuat oleh pendakwah bebas, Ebit Lew.

“Makin lama saya ada rasa t4kut sikit sebab semuanya semakin peIik.

“Hidup saya kvsut sedikit pagi tadi selepas media di Malaysia melaporkan PDRM hendak minta tolong Interp0l cari saya di sini,” ujarnya.

Terdahulu, PDRM telah memohon bantuan Interp0l bagi berhubung dengan aktivis kemanusiaan, Caprice dan Ketua Pegawai Eksekutif Cinta G4za Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman.

Sebelum ini, Ebit Lew membuat lap0ran polis berhubung tudvhan yang diI0ntarkan beberapa individu terhadap beliau menerusi laman sosial baru-baru ini di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi.

Sumber: K! ONLINE.

Kredit tgler

Be the first to comment on "Caprice Luah Rasa Tak SeIamat, Tkut Utk Balik Ke Malaysia Dan K0y4k Tiket Flight?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*