Teruja Abang Hil4ng Kuasa , Ini Kata2 Diva AA Kepada Azmin Ali.

1su berkenaan pengacara terkenal, Azwan Ali dan pelakon wanita popular, Rozita Che Wan dilihat semakin pnas selepas Rozita atau mesra disapa Che Ta telah di panggil ke ibu pejabat polis susulan tndakan Azwan yang membuat laporan polis terhadapnya.

Menurut laporan sebelum ini, Azwan Ali atau Diva AA telah membuat laporan polis dengan mendkwa bahawa pelakon tersebut membuat fltnah terhadap dirinya dengan mengatakan yang Menteri Kanan Kerajaan Perikatan Nasional yang juga abangnya telah memberikan elaun hidup kepada Diva AA.

Jadi, pada 16 Ogos 2021, Che Ta telah dipanggil pihak polis dan telahpun memberikan keterangan selama hampir 4 jam bagi laporan tersebut.

Teruja Azmin Ali hiIang kuasa

Menerusi Twitter ‘gah’ Diva AA, dia telah memanjatkan rasa syukur yang tidak berbeIah bahagi kerana merasakan doanya telah dimakbulkan oleh Allah S.W.T.

Mana tidaknya, dalam sekelip mata, abangnya iaitu Datuk Seri Azmin Ali kehiIangan kuasa susulan Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin meletak jawatan.

Kisah report polis vir4I

Dalam pada itu, Azwan Ali turut berasa gembira kerana kisah laporan polis yang dibuat terhadap selebriti wanita tempoh hari vir4I dan namanya disebut-sebut sehingga kini.

Pengacara itu tidak dapat menerima difltnah oleh pelakon tersebut dengan mendkwa dia mendapat elaun daripada Azmin Ali seperti yang pernah tuI4r sebelum ini.

Terdahulu, ciapan yang dibuat oleh Diva AA di akaun Twitternya telah mengundang rasa tidak puas hati Che Ta kerana dilihat mengh1na ibunya dengan kata-kata kotor.

Susulan daripada itu, Che Ta telah memuat naik satu kenyataan di media sosialnya sehingga Diva AA ‘melenting’ dan ingin meny4man selebriti tersebut sebanyak RM5 juta.

“Saya minta maaf” – Azmin Ali luah rasa kesaI tak dapat berbakti lagi

Susulan perletakan jawatan Tan Sri Muhyiddin Yassin dan barisan kabinet , ntizen tidak berhenti menzahirkan kesedlhan mereka terhadap pengumuman keputusan itu.

Selain ntizen, beberapa orang menteri turut dilihat meluahkan rasa sedlh mereka melalui akaun sosial media peribadi, termasuklah Menteri Kanan Antarabangsa dan Industri, Dato’ Seri Mohamed Azmin bin Ali.

“Saya minta maaf diatas segala kekurangan”
Menerusi tweet yang dimuatnaik di akaun Twitternya, Dato’ Seri Azmin Ali dilihat berkongsi kekesaIannya kerana gagal untuk membantu rakyat dari segi ekonomi dan menyediakan peluang pekerjaan yang secukupnya.

Menurut beliau lagi walaupun keadaan ekonomi kini semakin pulih, dia akui ramai lagi rakyat yang perlu dibantu kerana terkesan dengan wbak C0v1d-19 ini.

Melalui tweet ringkas itu, beliau sempat memohon maaf , selain berkongsi rasa bangganya kerana berpeluang untuk berkhidmat kepada rakyat Malaysia.

Tweet tersebut mendapat 1.4 ribu ulangciap selain mendapat sebanyak 793 komen dari pengguna laman tersebut.

Sumber: Twitter @AzminAli

Kredit tsgt, mdiavral

Be the first to comment on "Teruja Abang Hil4ng Kuasa , Ini Kata2 Diva AA Kepada Azmin Ali."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*