“Sy Tak Tau Pasaipa Dia Trgmak Tulis B*rlt Mak Hang Kat Sy..” – Rozita Che Wan

Pelakon popular, Rozita Che Wan (Che Ta) baru-baru ini mencvri tmpuan apabila tampil dengan busana berwarna perak dengan labuci berkilau ketika mendapatkan suntlkan dos kedua vksin.

Menerusi satu hantaran di Instagram, Che Ta secara berseI0roh bimbang baju akan repvt jika dibiarkan terlalu lama di dalam almari.

Walau bagaimanapun, gaya glamor Che Ta itu menerima krltikan daripada pengacara, Azwan Ali. Tulisnya di Twitter, pelakon wanita itu seperti sudah buang tabiat apabila tampil berpakaian sedemikian ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV).

Kcewa dengan bahasa kurang sopan yang diIemparkan, Che Ta sendiri tidak mengetahui mengapa Azwan Ali snggup berkata sedemikian. Menurutnya, dalam tahun ini sahaja, mereka sudah tiga kali bertemu dan sangat mesra di antara satu sama lain.

Meluahkan rasa kesaI, isteri kepada Zain Saidin ini tidak menyangka rakan yang telah lama dikenalinya itu sebenarnya mempunyai masaIah tanpa pengetahuannya.

Terbaru dalam halaman Instagram nya, Rozita Che Wan seakan kcewa dengan sikap lelaki ini yang lebih dikenali dengan joI0kan nama ‘Diva AA’.

Lihat Kapsyen penuh penulisan Rozita Che Wan dibawah:

saya tak tau pasai dia boleh tergmak tulis perkataan “BURlT MAK HANG “ kt saya …dlm taun ni saja 3 kali kami jumpa , borak , ambik gambaq , selfie dan ada jgk dia buat video call.. 1st jmpa utk thn ni ,saya jadi guest utk Lagu Cinta Kita , pastu kami shuting sama2 dlm Pung Pang Rizalman Raya dan jst sblm PKP kami sh00t cooking show utk utube @rosixomar ..betul la kata org, Kalau di depan muIutnya manis, Balik belakang lain bicara ! tapi tk sngka la kan , kdg2 org yg kita dh lama kenal , yg kita rasa kita tk dak masaIah dgn dia , yg kita rasa dia baik dgn kita rupanya kita kena “baik- baik” dgn org mcm ni ..hati org kita tk tau kan. semoga manusia macam ni Allah bagi dia hidayah supaya dia tidak dianggap smpah .. Allahhuakhbar

Tambahnya, sepanjang bertemu menerusi beberapa program tahun ini, mereka berbual mesra, mengambil gambar selfie dan membuat panggilan video bersama-sama.

Betul la kata orang. Kalau di depan muIutnya manis. Balik belakang lain bicara!

Di akhir hantaran, Che Ta menitipkan doa semoga Allah SWT memberi hidayah dan dia tidak lagi berkelakuan sedemikian. Orang ramai yang turut terkejut menasihati pelakon ini supaya bersabar sahaja dengan kerenah individu itu.

Terdahulu,Che Ta mendapat perhatian ramai ketika mendapatkan sntikan dos pertama vksin apabila tampil bergaya dengan beg tangan mewah jenama Hermes Birkin yang dianggarkan bernilai hampir RM100,000.

Aktres Rozita Che Wan atau Che Ta mencvri tmpuan apabila ‘meIaram’ dengan busana glamour ketika mengambil sntikan vksin C0v1d-19, semalam.

Menerusi perkongsian beberapa video di Instagramnyam Che Ta kelihatan cukup bergaya dengan pemakaian kaftan berwarna metalik.

Malah, gabungan tas tangan serta kasut yang digayakan Che Ta menjadikan penampilan pelakon ini cukup bergaya mewah.

“Masa sekarang ni, nak simpan baju lawa lawa tkut qeput (r3put).

“Tak kisahlah duduk rumah ka, pergi vksin ka, meIaram ja lah. Tkut nanti tua dekat umah ja.

“Harini kami pergi vksin so ‘Outfit Of The Day’ (OOTD) dulu sat, yang penting wajib Ietups,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

 

Sementara itu menerusi ruang komen, rata-ratanya memuji penampilan Che Ta yang cukup ber4ni terutama ketika menjalani proses sntikan vksin.

Kebanyakan mereka menganggap biarpun nampak mewah, namun ia masih menutup aur4t dan sopan.

Malah, rakan artis juga banyak ‘membnjiri’ ruang komen dengan memuji penampilan Che Ta.

“Amik vaccine macam nak pi amik trofi”

“Pergi vksin pun Iet0p Che Ta”

“Mkan hati tengok baju cvcuk vksin”

“World class model, terpeIanting semua,” tulis beberapa rakan artis.

Kredit limauasamboi, mkbnran, mdiavral

Be the first to comment on "“Sy Tak Tau Pasaipa Dia Trgmak Tulis B*rlt Mak Hang Kat Sy..” – Rozita Che Wan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*