[VIDE0] “Saya Bukanlah Abang, Tp Muka Sama” – Lelaki Terhlbur Jumpa ‘PU Riz’ Masa Live.

Korang mesti pernah dengar kan orang tua-tua cakap ‘dalam dunia ni ada tujuh individu yang mempunyai wajah yang serupa’. Cuma kadang-kadang kita je tak perasan, bila ada orang tegur barulah kita sedar. Betul tak?

Baru-baru ini vir4I satu vdeo di TikTok memaparkan seorang individu memiliki wajah persis seperti PU Riz iaitu suami kepada usahawan terkenal, Neelofa.

PU Riz ada kembar?

Seorang lelaki yang dikenali dengan nama Asnawi Hassim ada berkongsi satu video pendek di TikTok memperlihatkan dia sedang membuat live bersama seorang lelaki yang tidak dikenalinya. Tetapi apa yang mencvri tumpuan adalah wajah lelaki dalam live tersebut sama seperti wajah suami Neelofa iaitu PU Riz. Tak dinaflkan, sekali pandang memang orang akan sngka lelaki itu adalah ‘kembar’ PU Riz.

Sejurus menyedari persamaan itu, Asnawi kemudian menunjukkan gambar PU Riz sambil bertanya kepada individu itu adakah dia di dalam gambar tersebut. Namun lelaki itu hanya tertawa sebelum menafikan perkara tersebut. Tidak terhenti di situ, Asnawi sekali lagi mencari gambar PU Riz yang lain dan ketika itu lelaki berkenaan akhirnya mengakui bahawa wajah mereka memang seiras.

Saya bukanlah bang. Tapi muka sama lah.

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan ntizen mengakui terhibur melihat reaksi lelaki tersebut. Malah, mereka turut bergurau dengan menganggap lelaki tersebut adalah ‘kembar’ PU Riz yang sudah lama terplsah.

VlDE0 LIVE

‘Tak ada c4cat ceIa’

Sumber: Asnawi Hassim

Kredit ohbulan

 

Be the first to comment on "[VIDE0] “Saya Bukanlah Abang, Tp Muka Sama” – Lelaki Terhlbur Jumpa ‘PU Riz’ Masa Live."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*