“Saya CER4lKAN Dia Sebab Tidak T4han Selalu Kena PvkuI..”- Bekas Suami

NILAI – Seorang lelaki menaf1kan yang dia mencer4ikan isteri yang masih dalam pntang hanya kerana tdak berpuas hati buku kIinik k0yak.

Sinar Harian pada Isnin meIaporkan, seorang ibu beranak tiga di Flat Taman Semarak di sini dicer4ikan suami ketika masih dalam pntang.

Keadaan itu menyebabkan wanita berusia 26 tahun tersebut berdepan tk4nan, malah buntu memikirkan bagaimana mahu membesarkan tiga anaknya yang berumur empat, dua tahun dan b4yi berusia 17 hari.

Bkas suaminya, yang berusia 30-an itu berkata, tndakannya mencer4ikan isteri kerana tdak t4han dengan sikap bkas isteri yang mudah naik tangan setiap kali mereka berseIisih faham.

Menurut beliau, masyarakat hanya mendengar cerita daripada sebelah pihak sahaja dan ia seolah-olah memberi gambaran yang dirinya suami tdak bertanggungjawab.

“Sebenarnya perg4duhan saya dengan bkas isteri berlaku selepas isteri m4rah apabila buku temu janji kIinik ank kami k0yak. Tapi waktu itu dia men gugut mahu menceder4kan saya.

“Bagi saya itu agak meIampau. Selama ini saya bersabar dengan sikapnya yang akan memukuI dan menceder4kan saya apabila kami berg4duh. Kali ini, saya tak tahan lagi, sebab itulah saya buat keputusan cer4ikan dia,” katanya kepada Sinar Harian pada Rabu.

Ujarnya, dia terkesan apabila video berkenaan tndakan bekas isterinya yang mahu membnuh diri tuI4r di media sosiaI, sehubungan itu dia memberi kenyataan kepada media kerana mahu membersihkan namanya.

Katanya, hanya dia dan bkas isteri sahaja yang tahu apa sebenarnya yang berlaku.

“Awal perkahwinan kami bahagia. Tapi semuanya sementara apabila lama-kelamaan kami sering bergduh.

“Kami pernah bercer4i pada tahun 2019 tapi rujuk semula atas permintaan isteri. Sepanjang menjadi suaminya, saya tak pernah abaikan tnggungjawab,” katanya yang turut membuat laporan poIis.

Bagaimanapun beliau tetap sayangkan anak-anaknya dan berharap masyarakat berhenti daripada terus menghkumnya.

Baru-baru ini tuI4r video di aplikasi TikT0k berkenaan seorang wanita yang cuba membnuh diri selepas dicer4ikan suami ketika masih dalam pntang.

Kredit SH, imdiavral

Be the first to comment on "“Saya CER4lKAN Dia Sebab Tidak T4han Selalu Kena PvkuI..”- Bekas Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*