Nama ‘Sejadah D0a Makbul’ Jadi lsu, Datuk Seri Vida Naf1 Guna Agama Utk Pemasaran – “Saya Anggap Mereka N4if..”

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida, 50, menaf1kan dkwaan segelintir ntizen yang mendkwa dia sengaja memilih nama ‘Sejadah Doa Makbul’ demi saIah satu cara pemasaran.

Cuma inspirasi

Menerusi perbualan Whatsapp kepada OHBULAN!, Vida menegaskan langsung tidak timbul niat untuk menggunakan agama dalam melariskan jualan.

Sejadah Hajat Tercapai Doa Makbul itu inspirasi dari tempat Muktazam. Antara tempat doa cepat makbul. Saya rindu Tanah H4ram Mekah.. rindu Kaabah. Rindu nak pergi sana. Rindu nak berdoa di tempat yang dijanjikan Allah doa cepat makbul.

Tak wujud langsung niat sebegitu melainkan bila solat dan berdoa atas sejadah ini seolah bayangan tempat makbul doa tu. Kata-kata pun adalah doa. Makin kerap berdoa, insya-Allah akan termakbul doa kita.

“Ntizen main cakap lepas ja”

Dalam pada itu, pemilik nama sebenar Hasmiza Othman mengakui kcewa dengan sikap segelintir pihak yang makin hari makin melampau.

Saya terasa. Mereka main cakap lepas ja..tak fikir apa maksud saya. Tapi belum la sampai tahap nak ambil tndakan undang-undang. Saya anggap mereka n4if.

Sebelum ini, ada pengguna Twitter yang menggunakan nama @H_Bakkaniy mempersoalkan dan mempertik4ikan tndakan Vida.

Sumber: Instagram @datoserivida, Twitter @H_Bakkaniy

Kredit: ohbulan, tgler, mdivral

Be the first to comment on "Nama ‘Sejadah D0a Makbul’ Jadi lsu, Datuk Seri Vida Naf1 Guna Agama Utk Pemasaran – “Saya Anggap Mereka N4if..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*