“Kami Sedia Beri Kerjasama Kalau Lah Nilai RM1 Juta Itu Adalah Bayaran Sebuah Persahabatan..”

Kem3Iut antara Siti Nordiana bersama dua penyanyi iaitu Lan Solo dan Syura Badron bersama tiga lagi individu masih berterusan apabila mereka ditntut membuat permohonan maaf serta membayar sebanyak RM200,000 setiap seorang.

Tampil menguIas mengenai konflik tersebut, isteri Lan Solo iaitu Sheila Hassim meluahkan rasa terkil4n apabila kata-katanya bersama tiga rakan yang lain termasuk suaminya dim4nipulasi.

“Lama juga saya berdiam diri. Saya biarkan semua kec4man, c4ci m4ki terhadap kami. Walau masih ada yang waras berfikir mereka juga dik3cam.

“Saya sudah jangka luahan kami dim4nipulasi. Kalau bukan kerana adanya pr0v0kasi yang dimulakan pasti semua ini tk terjadi. Tapi dah jadi dah pun.

“Saya manusia biasa dan punya perasaan bila asyik di ask soalan pr0v0k. Setahun lebih kami mencari dan minta penjelasan kenapa kami diperlakukan begini, senyap, sunyi, sepi,” katanya.

Menjelaskan mengenai bayaran yang dituntut kata Sheila Nana hanya menyatakan menuntut permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam tetapi tdak menjelaskan ianya berserta wang RM200,000 yang perlu dibayar oleh mereka.

“Kami sedia beri kerjasama kalau la nilai RM1 juta itu adalah bayaran sebuah persahabatan,” katanya.

Terdahulu, Siti Nordiana terpksa meneruskan tndakan s4man terhadap kedua penyanyi serta tiga lagi individu selepas tiada permohonan maaf secara terbuka dibuat seperti yang dituntut.

Sebelum ini

“RM200,000 Tu Bukan S4man, Harap Semua Faham”

KemeIut antara Siti Nordiana dengan penyanyi Lan Solo dan Syura Badron berterusan apabila kedua mereka dan tiga lagi individu ditntut membayar RM200,000 setiap seorang serta membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam.

Bagaimanapun, penyanyi Syura Badron tampil menjelaskan kekeIiruan orang ramai terhadap bayaran yang ditntut oleh Siti Nordiana.

Menurutnya, bayaran RM200,000 yang diminta oleh Siti Nordiana itu bukan bayaran s4man yang perlu dilunaskan sebaliknya jika tiada bayaran dan permohonan maaf barulah sam4n akan diteruskan.

“Nampaknya masih ramai yang tk faham. Pembayaran RM200,000 setiap seorang itu bukan sam4n sebab kami tak mohon maaf.

“Selain dari minta maaf, pembayaran RM200,000 itu saIah satu tntutan yang perlu dibuat dalam tempoh 24 jam.

“Sekiranya kami tidak membuat permohonan maaf berserta bayaran RM200,000 barulah tndakan sam4n akan diteruskan. Harap faham ye semua,” katanya.

Terdahulu, Siti Nordiana terpksa meneruskan tndakan saman terhadap kedua penyanyi tersebut serta tiga lagi individu selepas tiada permohonan maaf secara terbuka dibuat seperti yang dituntut.

Sumber : rotikaya

Kredit tgkni, mdiavral

Be the first to comment on "“Kami Sedia Beri Kerjasama Kalau Lah Nilai RM1 Juta Itu Adalah Bayaran Sebuah Persahabatan..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*