“Ini Adalah Satu Pngajaran Utk Tdk Brcakap Bvruk Mngenai Org Lain.” Suami Lana Bakal Hantar Surat Tntutan Pada Michael Ang.

Kuala Lumpur: Suami kepada pelakon Lana Nodin iaitu David Mackienzie sudah mengarahkan peguam menghantar surat tntutan kepada pengarah Michael Ang yang didkwa mengeluarkan kenyataan saIah terhadap isterinya. 

David berkata, surat tntutan yang bakal dihantar kepada pengarah itu adalah jalan terbaik untuk menyelesaikan ‘perbaIahan’ yang terctus membabitkan Lana dan Michael.


“Peguam saya akan hantar surat tntutan. Ini adalah jalan terbaik untuk menyelesaikan perkara ini. Kita tengok berapa duit yang dia ada. 

“Ini adalah satu pengajaran untuk tidak bercakap bvruk mengenai orang lain,” katanya. 

Menurut David, dia berasa kesaI dengan tindakan pengarah itu yang melabel isterinya sebagai seorang yang ‘bimbo’ dan tidak menyokong petugas barisan hadapan.

“Saya pasti tiada siapa akan menghargai apa yang diluahkannya. Ia adalah komen yang tiada kelas. Lelaki ini mempunyai sedikit muIut yang jhat. Dia sering mengulangi perkara yang tidak berfaedah. 

“Tiada suami yang suka bila seseorang bercakap perkara yang tidak baik mengenai isterinya, terutama mengh1na macam itu daripada seorang lelaki ataupun wanita. 

“Dia sering bercakap perkara bvruk mengenai ramai orang. Dia juga mempengaruhi ramai orang untuk bercakap perkara yang bvruk mengenai isteri saya. 

“Dia cakap isteri saya tidak menyokong barisan hadapan dan itu adalah kenyataan yang tidak masuk akal,” katanya.

Terdahulu, Lana menerusi perkongsian di Instagram menempeIak pengarah itu yang dikatakan telah masuk campur di atas kenyataannya berkaitan mengkr1tik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah. 

Sumber: Metro

Kredit tgler, mdiavral

Be the first to comment on "“Ini Adalah Satu Pngajaran Utk Tdk Brcakap Bvruk Mngenai Org Lain.” Suami Lana Bakal Hantar Surat Tntutan Pada Michael Ang."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*