Selepas TuI4r VlDE0 Shuk Sahar Siang Tadi, Ini Resp0n Dari Shuk Sndiri.

Kuala Lumpur: Pelawak dan pengacara sensasi, Shuk Sahar , 36, menaflkan vdeo ‘spruh b0g3l’ di dalam sebuah bilik hotel yang dided4hkan seorang wanita dipercayai  ‘kekasih gel4pnya’  bukan vdeo baharu seperti yang tersebar ketika ini.

Shuk berkata, dia menganggap tindakan ber4ni dibuat wanita terbabit sebagai satu promosi buat dirinya yang sekarang ini sudah kehiIangan mata pencarian. 

“Apa yang lepas biarkan berlalu. Jangan jadikan masa siIam orang sebagai satu ugvtan. Balai Polis lah cerita. 

“Takkanlah vdeo baharu, kami tengah keluar berdua ni (bersama isteri). Lagipun, badan sekarang tengah gmuk kan. 

“Nak buat macam mana… Tengah-tengah tiada kerja, tiada duit, orang pula buka a1b,” katanya menerusi beberapa hantaran di Instagram Story ketika menjawab persoalan yang ditanya sendiri oleh isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera mengenai vdeo tuI4r berkenaan.

Sementara itu, Sera juga tidak menyangka apabila perkara yang selama ini menjadi rhsia antara mereka, akhirnya sudah dibuka sendiri oleh wanita terbabit. 

Sera turut memaklumkan vdeo itu antara pvnca mengapa suaminya masih bertahan dan terus menemui wanita berkenaan kerana sering diugvt dengan perkara sedemikian. 

“Alhamdulillah, akhirnya sekarang semua orang dah tahu kan kenapa Shuk bertahan? Vdeo lama yang disimpan, masa main sama-sama semua. 

“Sebab itu saya bertahan jaga nama baik kamu, akhirnya kamu juga yang buka alb,” katanya lagi. 

Tambah Sera, dia juga mempersoalkan duit yang diminta oleh wanita itu sehingga dengan ber4ni snggup membuka segala kisah siIam hubungan dirinya dengan Shuk sebelum ini.

“Duit apa tu? Duit sewa kereta Honda ke? Bayar minyak ke? Bayar duit hotel kamu ke? Kata semalam terima kasih cinta ‘untuk segalanya’,” katanya.

Januari lalu, tuI4r di media sosial mengenai perg0Iakan semula rumah tangga Shuk apabila Sera membuat penddahan terbuka di Instagram. 

Menerusi beberapa perkongsian hantaran yang dimuat naik di media sosialnya ketika itu, Sera menddahkan Shuk masih cur4ng bersama wanita yang sama pernah dikaitkan dengannya sebelum ini. 

Bagaimanapun pada 8 Februari lalu, Shuk berjaya memujuk isterinya selepas meminta maaf dan membuat kjutan membawa rombongan meminang semula Sera ke kediaman mereka. 

Sumber Metro

Kredit tgler, mdiavral

Be the first to comment on "Selepas TuI4r VlDE0 Shuk Sahar Siang Tadi, Ini Resp0n Dari Shuk Sndiri."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*