(VlDE0) T0Iak Lamaran 5 Duda, ‘Nenek’ 65 Tahun Ini Pilih Kekasih Bujang Selepas Sebulan Berkenalan.

Pasangan suami isteri ini h4ngat diperkatakan sejak masing-masing mengikat tali pernikahan pada 24 Oktober lalu dalam satu majlis besar-besaran.

Kedua-dua pengantin, Inade dan Idris diraikan ratusan tetamu didalam satu majlis terbuka kerana orang ramai rata-rata tidak mahu melepaskan peluang terlibat dalam perkahwinan unik antara dua generasi berbeza.

Menariknya perkahwinan ini, perbezaan umur antara pengantin lelaki dan perempuan sebanyak 25 tahun.  Inade, 65 dan Muhammad Idris, 20 bernikah selepas lebih kurang sebulan berkenalan.

Idris merupakan seorang pemetik cengkih di kebun milik Inade, di Luwu.

Bila ditanya, apa yang membuatkan Idris jtuh cinta kepada Inade, Idris menjawab, “Saya suka perhatiannya,” ujarnya.

“Aku cinta kamu. Aku sayang kamu. Aku ingin hidup bersama kamu sampai kapan pun. Aku ingin engkau menjadi ibu dari anak-anakku,” tutur Idris.

Idris turut mengaku dia yang memulakan perkenalan itu sehingga memutuskan mereka bernikah.

Inade kehilangan suami pada 2015 dan bertemu Idris 3 tahun selepas bergelas janda.  Walau bagaimanapun, dia telah menoIak 5 lamaran sebelum Idris kerana kesemua mereka adalah lelaki bergelar duda.

Sumber: Makassar

Kredit kvral, mdiavral

Be the first to comment on "(VlDE0) T0Iak Lamaran 5 Duda, ‘Nenek’ 65 Tahun Ini Pilih Kekasih Bujang Selepas Sebulan Berkenalan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*