Kekasih GeIap Taglh Hutang, Vdeo Mirip Pelawak Tak Berbaju Atas Katil Hotel TuI4r..!

Nampaknya, kntroversi seorang pelawak terkenal, isterinya serta wanita yang dipercayai ‘kekasih gelapnya’, kembali menjadi s0rotan ntizen susulan tindakan ‘kekasih geIapnya’ memuat naik beberapa vdeo pelawak tersebut diatas katil tidak berbaju.

Am4ran buat seseorang

Dalam kapsyen yang disertakan oleh Farah menerusi Instagram peribadinya f.zzatys sebelum ini, dia ada memberi am4ran mengenai seseorang untuk memuat naik satu vdeo susulan tndakan individu tersebut tidak membayar duitnya.

Saja tayang vdeo

Tak lama selepas itu, dua vdeo menunjukan s0sok tbuh seorang lelaki telah dimuat naik olehnya dengan menunjukkan satu perbualan mesej bersama seseorang.

Dalam kapsyen yang disertakan, Farah memberitahu individu tersebut meminjam wang daripadanya dan ini balasan atas segala pengkhlanatan, f1tnah dan hutang. Dia juga menegaskan tidak akan menghalalkan serta memaafkan semuanya.

Tambahnya lagi, dia meminta agar lelaki tersebut berhenti untuk mempermaIukannya kepada seorang lagi wanita semata-mata hanya ingin menutupi kesaIahannya.

Tekan sini utk VlDE0

Dah lama bersabar katanya

Dalam pada itu, dia juga telah menyertakan sekali semua bukti panggilan tidak berjawab oleh lelaki terebut setelah lama bersabar dengan kerenahnya.

Siapa yang berhutang pulak ni?

Menurut Farah, sudah lama dia bersabar dan sempat memberi am4ran agar individu berkenaan membayar hutang-hutangnya sebelum lebih banyak vdeo atau gambar tersebar di media sosiaI.

Buka a1b sendiri

Menjengah ke Instagram isteri kepada selebriti yang pernah dikaitkan oleh Farah, wanita itu bersyukur kerana akhirnya Farah sendiri yang membuka aib diri dan mempercayai vide0 tersebut vdeo lama.

Dia juga memaklumkan vdeo itu antara pvnca mengapa suaminya masih bertahan dan menemui wanita itu kerana sering divgut dengan perkara tersebut.

Dia juga sempat bertanya semula kepada Farah Saleh duit apa yang dimaksudkan olehnya dan mempersoalkan kembali sama ada duit itu adalah bayaran untuk ansuran kereta ataupun sewa rumah.

Dah turunkan vdeo

Tak lama selepas itu, Farah Saleh telah memuat naik satu lagi IG story dengan memaklumkan video tersebut sudah dibu4ng dari feed IG kerana dinasihati oleh orang ramai.

Namun dia tetap berkras ingin mengambil tindakan selepas ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fara Salleh (@f.zzatys)

 

Setakat ini, belum ada sebarang penjelasan daripada mana-mana pihak berkenaan 1su berkenaan.

Terdahulu, kntroversi antara wanita tersebut dengan seorang pelawak terkenal telah menjadi s0roton ramai orang kerana didkwa berlaku cur4ng berulang-ulang kali sehingga ramai yang muak dengan kisah rumah tangga selebriti tersbeut.

Sumber: Instagram f.zzatysrossa.sera

Kredit OMM

Be the first to comment on "Kekasih GeIap Taglh Hutang, Vdeo Mirip Pelawak Tak Berbaju Atas Katil Hotel TuI4r..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*