Wanita Paling Cmburu Di Dunia, Hanya Benarkan Suami T0nton Siaran Halwan Dan Tumbuhan Sahaja.

Blmbang pasangan cur4ng, seorang wanita bernama Debbi Wood pernah memaksa suaminya mengambil ujian poligraf (ujian pengesan penlpuan) dan kerap memeriksa telefon bimbit serta emelnya setiap hari.

Ibu kepada dua anak, berusia 44 tahun itu dilabelkan sebagai wanita paling kuat cmburu di Britain, malah pernah meI4rang Steve, 32, menonton rancangan TV yang menampilkan penyampai TV, Holly Willoughby dan Anne Robinson, yang disyaki merupakan wanita kegemaran lelaki itu.

“Saya tak nak dia fikir wanita lain itu menarik. Kalau awak dah ada isteri dan bahagia dengan pasangan, mata awak sepatutnya hanya memandang pasangan sehidup sematl sahaja,” katanya.

Sebagai ganti, Debbi memberi suaminya permainan konsol agar dia tidak keb0sanan dan mereka kerap menghabiskan waktu bersama-sama bermain game.

Debbie yang didiagnosis dengan gngguan pslkiatri diIaporkan menghidap Sindr0m OtheIIo, yang menyebabkan dia percaya pasangannya tidak setia. Debbie juga memasang software penapis keseIamatan dalam komputer bagi memastikan Steve tidak dapat melayari laman Iuc4h.

Menurut penjelasan pakar, apa yang dilakukan oleh Debbi itu sebenarnya berpunca dari kesan hubungan sebelum ini yang tidak berjalan dengan baik. Selain itu, keadaan Debbi yang mengalami 0besiti menyebabkan slndromnya menjadi semakin p4rah.

Bagaimanapun, Debbi mended4hkan sejak dia mengambil keputusan untuk bekerja sebagai plus-size model awal tahun ini berkata, suaminya pula menaruh perasaan cmburu terhadapnya.

“Saya mahu membu4ng gelaran saya sebagai wanita kuat cmburu dan buat pertama kali sepanjang hidup, saya berasa gembira dan semakin yakin (setelah menjadi plus-size model), termasuk lebih mempercayai Steven. Cuma dia sekarang cmburu dengan perhatian yang saya dapat. Tetapi itu membuatkan saya berasa lebih seIamat.

Kini, Debbi dikatakan berjaya mengurangkan berat badannya. Namun kesan sampingannya, dia mengalami beberapa masaIah kesihatan dari saklt di bahagian pvnggung hingga masaIah dlabetis.

Sumber: Daily Mail via kakivral

Be the first to comment on "Wanita Paling Cmburu Di Dunia, Hanya Benarkan Suami T0nton Siaran Halwan Dan Tumbuhan Sahaja."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*