Lepas TuI4r Tentang Pakcik Mlsteri Ni Akhirnya Pdrm Tampil B0ngkarkan Siapa Identiti Sebenar Individu Ini Buat Ramai Yg Tak Senang Duduk.

TuI4r semalam apabila beberapa pakcik bertongkat berdasarkan dari perkongsian Ruqaiyyah Annamirah di Facebook, wanita ini mendkwa kejadian cmas itu berlaku sekitar jam 5:20 pagi di mana pada ketika itu, terdapat sebuah kereta jenis Proton Iswara berwarna merah berlegar-legar di kawasan unit lot mereka yang terletak di Sungai Petani, Kedah.

Kemudian, wanita ini mendkwa terlihat seorang individu yang dipercayai merupakan seorang warga emas yang bertongkat telah masuk ke kawasan rumah jirannya. Betul-betul depan rumah kami. Jiran depan rumah ni Indian and diorang ada beIa anjlng hitam yang besar untuk jaga rumah, orang tua ni boleh buka sangkar dan main dengan anjlng hitam besar.

Ya Allah scarry. Bila dia sedar ada orang nampak, dia tak Iari pun. Dia tenung dan berjalan slow-slow ke belakang rumah . Dkwa wanita ini lagi, apabila warga emas terbabit menyedari tindakannya itu diperhatikan, dia terus beredar dari situ dan menuju ke belakang rumah.

Lebih menimbulkan tanda tanya adalah bagaimana individu terbabit boleh masuk ke dalam kawasan rumah sedangkan kawasan perumahan itu menggunakan pagar automatik. Tapi wallahu’alam macam mana dia boleh dapat masuk tanpa kop4k atau pec4hkan gate. Nak kata dia I0mpat/pnjat pagar, tak berapa logik sebab pagar sangat tinggi dan dia berkain. Dan dah banyak hari kawasan rumah kami asyik jadi black0ut tiba-tiba.

Alarm akan bunyi tiba-tiba jam 4 5 pagi. Pagi tadi pun jadi lagi. Husband dah banyak kali dengar bunyi orang kuis-kuis batu kerikil tepi rumah. Bercerita dengan lebih lanjut, wanita ini mendkwa sudah meIaporkan kejdian itu kepada pihak polis dan disebabkan pihak berkuasa tidak nampak apa-apa motif lain, maka mereka mendkwa kemungkinan individu tersebut adalah orang kurang siuman.

Namun, wanita ini seakan tidak percaya kerana baginya agak mustahil orang kurang siuman akan masuk ke rumah orang pada jam 5 pagi dan boleh menembusi pagar automatik. Dia mengakui kejdian itu sangat msteri selain risau dengan keseIamatan anak-anaknya di rumah.

Polis Tampil Beritahu Siapa Pakcik Bert0ngkat

Polis mengesahkan lelaki yang masuk ke perkarangan sebuah rumah di Taman Cengal, di sini, seperti yang tuI4r di laman sosial sejak semalam didapati kurang waras. Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah berkata, lelaki itu tidak tahu apa yang dibuat di situ malah turut tidak berpakaian di hadapan pasukan polis.

Beliau berkata, isteri lelaki itu turut bersama ketika kejadian. “Lelaki itu juga mengalami masalah buah pinggang dan ada tiub di pervtnya. Bagaimanapun tiada tindakan diambil berhubung kejdian itu,” katanya dalam satu kenyataan hari ini. Dalam kejadian yang tuI4r sejak semalam, seorang penduduk taman perumahan memaklumkan jirannya hampir dipuk4u selepas menyedari lelaki tua bert0ngkat masuk ke kawasan kediamannya.

Apa yang menjadi msteri ialah pagar rumah itu dikunci automatik dan timbul persoalan bagaimana lelaki terbabit boleh masuk ke perkarangan kediaman tanpa ada kesan kop4k pada pagar. Justeru penduduk meluahkan kebimbangan dan memaklumkan kejadian kepada polis.

Kredit HM/mbwg

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "Lepas TuI4r Tentang Pakcik Mlsteri Ni Akhirnya Pdrm Tampil B0ngkarkan Siapa Identiti Sebenar Individu Ini Buat Ramai Yg Tak Senang Duduk."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*