TuI4r Gadis Ini Ded4h Sikap Teman Lelakinya Selepas Perkara Ini Berlaku. Ramai Terkjut Dgn Pended4han Gadis Ini.

Tak dinaflkan, setiap manusia di muka bumi ini tidak dapat Iari dari melakukan kesiIapan. Begitu juga nasib yang menimpa seorang remaja perempuan ini apabila dipercayai telah terlnjvr bersama teman lelakinya hingga menyebabkan dirinya berbadan dua. Lebih mengejvtkan apabila mengetahui remaja ini hamiI ketika dia masih berstatus seorang pelajar sekolah.

Budak sekolah terInjur sampai hamiI

Kisah itu dided4hkan oleh seorang pelajar tingkatan enam menerusi beberapa vdeo yang dimuat naik di akaun TikToknya. Dkwa gadis ini, dia hanya mengetahui dirinya hamiI selepas hampir tiga bulan tidak period (datang bulan). Bimbang sesuatu perkara berlaku, dia nek4d untuk melakukan ujian kehamiIan dan keputusannya menunjukkan double line iaitu positif hamiI.

Gadis ini kemudian dipercayai menghubungi bekas teman lelakinya untuk memaklumkan tentang kehamiIannya namun jawapan yang diterima sangat mengecewakan. Lelaki ini dipercayai tidak mahu bertanggungjawab dengan aIasan mereka berdua masih bersekolah dan dia belum bersedia untuk pikuI tanggungjawab sebagai seorang bapa. “Awak bu4ng deh anak tu. Kalau awak nak bu4ng, saya boleh toI0ng awak. Saya tak ready lagi nak jadi ayah. Perjalanan kita jauh lagi.”

Lelaki berhenti sekolah, Iari dari masaIah

Gadis ini juga mengakui dia sudah cuba banyak cara untuk menggvgurkan kndungannya itu namun tidak berhasil. Dkwanya lagi, dia sering tidak hadir ke sekolah kerana keadaannya tidak mengizinkan. Malah dia juga pernah dimasukkan ke wad selama seminggu. Pergi sekolah, tiba-tiba dapat tahu papa awak dah berhenti sekolah sebab dah dapat kerja. Mungkin sebab dia nak Iari dari masaIah kot. Aku tetap meneruskan perjuanganku sebagai seorang pelajar yang berbdan dua tanpa suami.

Tanggal 9 Julai, gadis ini seIamat meIahirkan seorang bay1 lelaki. Dia mengakui wajah bayl itu saling tak tumpah seperti wajah bapanya. Sementara itu, di ruangan komen, gadis ini mendkwa terInjvr bersama teman lelakinya ketika mereka berdua keluar untuk ke kedai makan. Namun sebaliknya yang terjadi apabila teman lelakinya itu dipercayai membawanya ke tempat lain dan bukannya pergi ke kedai makan seperti yang dirancang. Bercerita dengan lebih lanjut, gadis memaklumkan pada awalnya keluarganya agak sukar untuk menerima berita tersebut namun lama-kelamaan mereka cuba menerima keadaan itu.

Ajak keluar makan, tapi buat benda lain

Sumber  Instagram via mbwang

Be the first to comment on "TuI4r Gadis Ini Ded4h Sikap Teman Lelakinya Selepas Perkara Ini Berlaku. Ramai Terkjut Dgn Pended4han Gadis Ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*