TuI4r VlDE0 Gadis Di Pusat Vaksln Ini Buat Ramai Trlggered Sebab Tak Disuntlk Dgn Betul.

Seperti mana yang kita tahu, semua orang perlu mengambil vaksln demi melindungi diri daripada mendapat jgkltan wbak C0vld l9.

Pujian harus diberi kepada rakyat Malaysia yang mengambil inisiatif ini sebagai tanda membantu negara kita segera bebas daripada peny4kit yang membawa m4ut ini.

Namun, sejak kebelakangan ini tuI4r beberapa rakaman petugas kesihatan yang menjalankan tugas di pusat pemberian vaksln tdak menyuntlk dengan betul.

Tdak terkecuali dengan sebuah vdeo tuI4r di TikT0k ini memaparkan seorang gadis sempat merakam kejadian yang berlaku kepada dirinya semasa di pusat vakslnasi mencvri tumpuan ramai.

Lihat vdeo penuh itu di bawah:

@mariainyourareaThis thing happened to me today @ PWTC,KL 🤬 ##cucukmyaz ##2nddose ##vaccinated ##fypシ♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

VlDE0

“Bagi I tak sal4h pun dia nak post, nak kasi orang lain aIert” – Ntizen

Ketika artikel ini ditulis, vdeo tersebut telah berjaya meraih 2 juta tontonan, 126K tanda suka dan 13.5K perkongsian di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati ntizen berbalah sesama mereka kerana ada yang menyokong tindakan gadis itu dan ada juga yang berpendapat mungkin petugas kesihatan itu kepenatan dan tdak perasan dia terlepas pandang semasa menyuntlk j4rum vaksln itu.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada ntizen di TikT0k :

Ada bagusnya juga dia rakam, at least ada bukti kan. Semoga perkara macam ini tak jadi lagi.

Sumber : says via tgkni

Be the first to comment on "TuI4r VlDE0 Gadis Di Pusat Vaksln Ini Buat Ramai Trlggered Sebab Tak Disuntlk Dgn Betul."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*