Kotakan Janji, Carl Samsudin Tampil Bersemuka Minta Maaf Dgn Pakcik Hadi.

Video seorang usahawan dan juga influencer, Carl Samsudin yang didkwa meninggikan suara kepada seorang lelaki warga emas telah tuI4r sejak semalam.

Selepas truk dihntam di media sosiaI, usahawan tersebut telah tampil di Instagramnya dengan membuat permohonan maaf pada awal pagi tadi dengan mengakui kesiIapannya.

Minta maaf di IG

Dia juga memaklumkan saIah faham yang berlaku dan berjanji akan segera bertemu dengan pakcik tersebut bagi meminta maaf diatas tindakan tuI4r berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE PRESIDENT 🎩 (@carlsamsudin)

 

Terus tampil bersemuka

Bagi menepati janji yang telah dibuat, Carl Samsudin memuat naik gambar dan vdeo pertemuan dengan warga emas terbabit yang dikenali sebagai Pakcik Hadi di IG story.

Dia menulis kapsyen ringkas dengan meminta maaf kepada pakcik Hadi sambil gambarnya duduk mencngkung memandang warga emas berkenaan.

Selain itu, Carl Samsudin turut mengucapkan terima kasih kepada Pengerusi Persatuan Pengguna Semboyan 1 Malaysia, Yusuf Azmi yang sama-sama ada di dalam pertemuan tersebut.

Terdahulu, vdeo yang menunjukkan Carl memanggil pakcik tersebut ke hadapan dan bercakap kuat menggunakan mikrofon telah mengundang rasa beng4ng ntizen.

Mana tidaknya, tindakan usahawan tersebut membuatkan warga emas terbabit seakan tidak berkutik dan hanya memegang meja apabila ditanyakan perihal masa mudanya dahulu.

Walau bagaimanapun, suami kepada pengasas butik wanita terkenal itu telah menjelaskan hal tersebut di Instagramnya dan membuat permohonan maaf kepada semua pihak yang terasa dengan tindakannya itu.

Sumber OMM

Be the first to comment on "Kotakan Janji, Carl Samsudin Tampil Bersemuka Minta Maaf Dgn Pakcik Hadi."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*