(VlDE0) “Saya Terber4k & Terknclng.. ” – Polis Siasat Vde0 Vir4I Wanita Tungg4ng Motosikal Separuh B0g3I.

Vir4I di media sosial mengenai satu vdeo klip berdurasi 1 minit 30 saat yang memaparkan seorang wanita menunggang motosikal dalam keadaan tidak berseluar di sekitar kawasan Kota Damansara, hari ini. Menerusi laporan Sinar Harian, pihak polis sedang melakukan siasatan berhubung vdeo vir4I tersebut.

Kenapa tak pakai seluar?

Saya terber4k dan terkncing. Saya tak sihat. Saya datang bulan. Saudara belanja saya, bagi duit. Saya duduk depan ni sahaja. Emak ptah kaki dalam rumah. Ayah dah meningg4I. Saya anak yatim. Ada RM1 tak? Saya keluar drah.

Menerusi vdeo tersebut, perakam vdeo berkenaan mempersoalkan tndakan wanita itu yang keluar rumah tanpa berseluar. Menurut wanita tersebut, dia mempunyai masaiah membuang a1r besar dan alr kecil semasa kejdian. Wanita tersebut turut meminta RM1 kepada perakam ketika kejadian. Ujar perakam, dia meminta wanita tersebut segera pulang ke rumah dan memakai seluar terlebih dahulu.

Proses mengenal pasti identiti

 

Menurut Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid, beliau tidak menolak kemungkinan wanita tersebut mengalami masaIah g4ngguan ment4I. Tambah Fakhrudin, pihaknya tidak menerima sebarang laporan berhubung hal tersebut dan usaha mengesan wanita berkenaan sedang giat dijalankan.

Buat masa ini kami masih dalam proses mengenal pasti identiti wanita tersebut.

Sehubungan itu, orang awam yang mempunyai maklumat mengenai kejdian tersebut diminta menghubungi balai polis terdekat untuk membantu siasatan.

Sumber: Sinar Harian

Kredit hburannew

Be the first to comment on "(VlDE0) “Saya Terber4k & Terknclng.. ” – Polis Siasat Vde0 Vir4I Wanita Tungg4ng Motosikal Separuh B0g3I."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*