Bapa Kpd Penyanyi Wanita Yang Juga Artls Lama Kena T4han Kerana Gngguan Ini.

Subang Jaya: Artis lelaki tahun 80-an yang juga bapa kepada penyanyi wanita terkenal dit4han polis selepas dipercayai melakukan amang sksual fizikal terhadap seorang remaja perempuan sejak Ogos tahun lalu.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Abd Khalid Othman berkata, pihaknya menerima Iaporan berhubung kejadian itu jam 3 petang pada 21 Julai lalu.

“Kejdian pertama berlaku terhadap mngsa berusia 14 tahun itu pada Ogos 2020 di rumah kawan ibunya di sebuah kondominium di Puchong Prima.

“Dalam kejdian ini, ia membabitkan seorang sspek yang dikenali sebagai atok berusia 65 tahun,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Abd Khalid berkata, dua lagi kejadian amang sksuaI fizikal dilakukan suspek terhadap mngsa yang masih bersekolah di Tingkatan Dua di sebuah sekolah menengah di Puchong itu berlaku pada Oktober dan November 2020.“Kedua-dua kejdian itu berlaku di rumah sspek di Puchong. Perkara itu amang sksual fizikal sekali lagi berlaku pada Januari lalu.

Disebabkan tkut, pengadu hanya mendiamkan diri sebelum ini,” katanya.

Katanya, susulan Iaporan itu, pihaknya menahan sspek terbabit di perkarangan Balai Polis USJ 8, di sini, jam 11.00 malam pada 21 Julai lalu.

“Bagaimanapun, sspek sudah dibebaskan dengan jaminan polis memandangkan dia menghidap pnyakit jntung.

“K.es itu dislasat mengikut Sksyen 14a A.kta KesIahan-KesIahan Sksual Terhadap Kanak-Kanak 2017,” katanya.

Kredit : HMetro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "Bapa Kpd Penyanyi Wanita Yang Juga Artls Lama Kena T4han Kerana Gngguan Ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*