Melawat H0spital Beramai2, Anak Tiri T0kti Mohon Maaf Tampil Beri Penjelasan.

Baru-baru ini, vdeo lawatan ke hspital bersaIin yang dimuat naik oleh anak tiri penyanyi terkemuka negara Siti Nurhaliza menjadi tuIar dan menctuskan kemrahan ntizen di serata laman sosial.

Berikutan itu, individu yang memuat naik video tersebut iaitu anak tirinya, Asyraf Khalid tampil memohon maaf di atas kesaIahan dilakukannya itu.

Semua pelawat dapat kebenaran hspital

 

Ketika ditemubual oleh pihak Harian Metro, lelaki berusia 29 tahun itu menjelaskan dia dan pelawat lain sudah mendapat kebenaran pihak hospital selain mematuhi setiap SOP ditetapkan.

“Pada asasnya semua ikut SOP. Kami pakai peIitup muka dan sebagainya. Cuma, ketika ambil gambar pihak jurufoto dan jurukamera minta buka.
“Semua orang yang datang pada hari tu sudah mendapat kebenaran pihak hospital.
“Sebagai anak, apabila Mak Iti (Siti) nak bersaIin, tentu saja gembira. Lagipun jarak hspital dengan rumah saya hanya lima minit saja,” katanya.

Tambah Asyraf lagi, dia tidak menjemput jurukamera dan jurugambar sebaliknya ia disediakan oleh syarikat Siti Nurhaliza Productions (SNP) bertujuan untuk rakaman.

Mohon maaf & belajar dari kesiIapan

Vdeo :

Dalam pada itu, suami kepada penyanyi dan usahawan Tya Ariffin itu sempat memohon maaf kepada orang ramai jika perkara tersebut menyebabkan pertlkaian segelintir pihak.

“Mungkin ada juga salah saya di situ dan saya belajar dari kesiIapan itu. Kalau ikut kebiasaan, jika dapat adik baharu mestilah nak kena pergi tengok. Tapi, dalam keadaan sekarang normal itu sudah berubah.
“Jadi, jika perkara ini ada mengguris sesiapa termasuk ntizen. Saya dengan keluarga okay. Harapnya perkara ini tak dibesarkan dan biarlah ia reda,” katanya.

Difahamkan lagi, video tersebut telah pun dip4dam di laman Instagram serta saluran YouTube Tya Ariffin Family.

Terdahulu, tular gambar dan video memaparkan Siti menerima kunjungan ramai termasuk jurugambar dan jurukamera selepas dia meIahirkan anak di sebuah pusat perubatan di Selangor hingga mengundang kec4man ntizen.

Sumber: Harian Metro (Sudirman Mohd Tahir) / ohmymedia / tgkni

Be the first to comment on "Melawat H0spital Beramai2, Anak Tiri T0kti Mohon Maaf Tampil Beri Penjelasan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*