Beranl Jujur ! 5 Artis Indonesia Ini Mengaku Sudah H4mil SebeIum Berkahwin.

HamiI di luar perkahwinan adalah perbuatan terI4rang dan ada yang menganggap ia adalah a1b yang mesti ditutup dengan ketat. Namun menurut Popbela.com, 5 selebriti Indonesia ini cukup terbuka untuk mengaku mengenai kehamiIan mereka.

Nana Mirdad dan Andrew White

via Liputan6

Pasangan ini telah berkahwin pada 13 Mei 2006. Tetapi Nana meIahirkan anak pertama mereka hanya 7 bulan dari hari perkahwinan mereka. Ibunya, Lydia Kandou akhirnya mended4hkan bahawa anak perempuannya mengndung sebelum berkahwin.

Kartika dan Uus

via Insert Live

Pelawak Rizky Firdaus Uus mengahwini kekasihnya, Kartika pada 19 Mac 2019. Enam bulan kemudian, Kartika meIahirkan anak pertama mereka.

Menurut Popbela.com, Uus memberitahu mengenai kehamiIan isterinya melalui saluran YouTube dan mengatakan bahawa Kartika sudah mengndung anak mereka sebelum berkahwin.

Nabila Faisal dan Marcell Dawin

via Wow Karen

Marcell Darwin akhirnya secara rasmi berkahwin dengan Nabila Faisal pada 12 Januari 2020. Sebelum berkahwin, pelakon berusia 29 tahun itu juga memutuskan untuk memeIuk agama Islam.

Marcell secara terbuka mengakui bahawa Nabila sudah hamiI 4 bulan ketika mereka berkahwin dan menyatakan banyak yang dipelajari dari kejdian tersebut.

Joanna Alexandra dan Raditya Oloan

via Kompas

Pasangan ini secaara terbuka beranl mengaku bahawa isterinya sudah hamiI anak pertama sebelum mereka melangsungkan perkahwinan.

Menurut Popbela.com, hasil perkahwinan itu, Joanna dan Raditya gembira menjadi ibu bapa dengan 4 orang anak.

Kezia Karamoy dan Axcel Narang

via Pantau

Setelah menyimpan rahsia selama 2 tahun, Kezia Karamoy hanya beranl bersuara tentang kehamiIan anak pertamanya.

Dia mended4hkan bahawa dia hamiI sebelum perkahwinan mereka 29 Mac 2017. Lima bulan setelah berkahwin, Kezia meIahirkan anak pertamanya, bernama Alfredo Elfata Narang.

Bagi selebriti ini, perkara ini merupakan pelajaran dalam hdup mereka. Kesemua mereka hdup dalam keadaan bahagia sehingga ke hari ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : Murai via mkbnran

Be the first to comment on "Beranl Jujur ! 5 Artis Indonesia Ini Mengaku Sudah H4mil SebeIum Berkahwin."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*