(VlDE0) Pagi Yg Tenang Terg4nggu Dek Ser4ngan ‘Bobcat’, Mujurlah Wanita Ini Diselamatkan Suaminya..!

Pagi seorang wanita dari Carolina Selatan, Amerika Syarikat baru-baru ini difahamkan terg4nggu setelah diser4ng oleh seekor kucing spesies ‘bobcat’.

Video lnsiden itu berjaya dirakamkan kamera litar tertutup (CCTV). Menurut sumber, kucing bobcat atau dikenali sebagai ‘red lynx’ itu berasal dari Amerika Utara.

Foto hiasan/Pixabay

Menerusi video terbabit, dapat dilihat seorang lelaki menyapa seorang wanita yang sedang berjoging di hadapan rumah mereka.

Dan ketika itulah, isterinya tiba-tiba muncuI sambil memegang ‘carrier’ haiwan. Seekor kucing bobcat kelihatan meIompat dan menyer4ngnya.

@Evi3Zamora/Twitter

Apa lagi, si isteri pun menjerlt ket4kutan! Suaminya pula bergegas berlari ke arahnya, mengambil kucing terbabit lantas mencmpakkannya pada rumput halaman.

@Evi3Zamora/Twitter

Huru-hara jadinya! Vdeo tersebut mendapat tontonan ramai pengguna di Twitter dan rata-rata mereka tidak puas hati dengan cara lelaki itu mengendalikan keadaan tersebut.

Tidak kurang, ada juga pengguna yang membeIa tndakan si suami..

Apa pula pendapat anda? Jangan lupa kongsikan bersama ya!

ebru

Be the first to comment on "(VlDE0) Pagi Yg Tenang Terg4nggu Dek Ser4ngan ‘Bobcat’, Mujurlah Wanita Ini Diselamatkan Suaminya..!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*