“Untuk Melihat Mereka Gr0wn Up, P0ssibilities Agak Kecil, Anak-anak Inilah Yg Akan Menjaga Ibunya” – Vde0 Ucapan Datuk K Sempena KeIahiran Baby Kedua Tokti Undang Seb4k Ntizen

Semalam, kita telah menerima berita gembira mengenai kelahiran bayi lelaki penyanyi ters0hor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Bayl yang masih belum diketahui namanya itu, merupakan anak kedua hasil perkahwinan Siti Nurhaliza dengan suaminya, Datuk Seri Khalid Muhammad Jiwa atau lebih mesra dikenali sebagai Datuk K.

Dalam gembira menimang cahaya mata yang kedua, Instagram Beauty & Co. Clinic telah memuat naik sebuah vdeo yang memaparkan perjalanan ringkas Datuk Siti dalam meIahirkan bayl keduanya.

“Untuk melihat mereka grown up, p0ssibilities agak kecil” – Datuk K 

Menerusi video berdurasi 6 minit itu, ia memaparkan temu bual ringkas Siti dan Datuk K, yang mana masing-masing menceritakan pengalaman dan luahan hati sepanjang kehamiIan penyanyi tersebut berlangsung.

Namun ketika sesi temubual bersama Datuk K, ntizen sedikit tersntuh apabila suami penyanyi tersebut menyatakan luahan hatinya yang kemungkinan tidak sempat melihat anak-anaknya bersama Siti membesar atau berjaya satu masa nanti.

“I just want her to know that I just love her, she’s always in my heart. I truly honestly love her. And all my prayers sebagai seorang suami yang sangat-sangat menyayanginya untuk selamat meIahirkan. 

“Saya percaya kedua-dua anak ini akan memberinya berjuta-juta kegembiraan dan harapan yang menggunung. InsyaAllah kedua-dua anak ini akan menjadi solehah dan soleh yang akan menyayangi ibunya.

Sebab pada saya, menjangkau umur yang melebihi 60 tahun dan Siti baru 40an dan anak yang baru diIahirkan… untuk melihat mereka berjaya ataupun grown uppossibilities ia adalah agak kecil. 

“Apa yang saya doakan anak-anak inilah yang akan bersama-sama ibunya. Yang akan mengharungi masa depan mereka bersama. InsyaAllah,” katanya.

“Seb4k pulak kita” 

Rata-rata peminat dan netizen yang melihat vdeo ini merasa sedikit sedlh dengan luahan hati Datuk K dan mereka berdoa semoga suami penyanyi ini dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang baik supaya dia dapat melihat anak-anaknya membesar suatu masa nanti.

Semoga family Siti dan Datuk K bertambah happy dengan kehadiran baby baru ni. 

Sumber: I0bakmerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "“Untuk Melihat Mereka Gr0wn Up, P0ssibilities Agak Kecil, Anak-anak Inilah Yg Akan Menjaga Ibunya” – Vde0 Ucapan Datuk K Sempena KeIahiran Baby Kedua Tokti Undang Seb4k Ntizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*