“Kri (Syukri) Oohh Kri. Sudahlah Nyanyi-nyanyi. B0ngoklah ko ni..!” – Setempek Bonda Rozita S0und Aliff Syukri

Aliff Syukri Janji Lagu Raya Bakal Jadi Halwa Telinga ‘Kegembiraan’, Bonda Rozita Setempek Beri Komen – “Bencl Mak Tengok Ko Nyanyi, Sumb4ng…”

Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri sekali lagi mencvri perhatian apabila dia berkongsi teaser lagu istimewa raya nyanyiannya yang bakal dilancarkan sekiranya mendapat reaksi baik ramai.

Aliff yang pernah muncul menerusi single, Cuba Bahagia tahun lalu turut berkongsi sedutan nyanyiannya melalui IG TV.

 

“Nantikan dan berapa ramai rakyat Malaysia yang tak sabar nak dengar suara saya? Cuba komen dekat bawah. Saya nyanyikan sikit ya, macam teaser.

“Sedap tak? Kalau sedap korang kena komen. Saya akan keluarkan lagu yang sedap. Saya pasti dan berjanji kepada anda lagu ini bakal memberi halwa telinga dan juga kegembiraan di musim PKP ya,” katanya dalan vdeo berdurasi kurang dua minit itu.

Sementara itu menerusi ruangan kapsyen, Aliff mahukan komen jujur ramai kerana ia menentukan sama ada dia patut mengeluarkan lagu sempena Aidilfitiri atau sebaliknya.

“Patut tak saya keluarkan lagi raya tahun ni?? Kalau ramai yang komen yes saya akan keluarkan saya harap korang komen jujur ya komen anda penentu lagu raya tahun ni saya keluarkan ataupun tidak.

“InsyaAllah malam ni kalau ramai yg beri sokongan sy akan ke bilik rekoding,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen, para peminat memberikan reaksi pelbagai dan ada di antaranya turut mendapat resp0n dari Aliff sendiri.

Malah, ibunya Rozita Ibrahim turut meninggalkan reaksi yang mencult hati peminat.

“Kri (Syukri) oohh Kri. Sudahlah nyanyi-nyanyi. B0ngoklah ko ni. Bnci Mak tengok ko nyanyi. Svmbang tungg4ng-Ianggang. Suka buat orang m4rah.

“Ko tak kaya sebab nyanyi. Saja memb4han orang. Tapi mak syukurlah dalam m4rah ni ko Kri tak nyanyi dengan jejadian,” tulisnya.

Komen tersebut turut mendapat ribuan tanda suka daripada pengguna Instagram.

Foto: Instagram Datuk Seri Aliff Syukri

Via mhburan.

Be the first to comment on "“Kri (Syukri) Oohh Kri. Sudahlah Nyanyi-nyanyi. B0ngoklah ko ni..!” – Setempek Bonda Rozita S0und Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*