Tek4d Buang Tatuu, Aliff Aziz Nak Berhijrah Untuk Keluarga

Penyanyi dan juga pelakon Aliff Aziz baru-baru ada bertanyakan peminat mengenai mana-mana pusat perubatan yang menyediakan rwatan pembuangan t4tu di Kuala Lumpur menerusi akaun Instagramnya.

Perkara itu telah dimuat naik Aliff menerusi siaran Instagram Story miliknya untuk mendapatkan respon daripada peminat serta pengikut media sosiaInya.

Suami kepada pelakon Bella Astillah ini yang ditemui media menjelaskan bahawa dia tidak men4fikan mahupun mengiyakan mengenai niatnya untuk membuang t4tu yang dic4cah di badannya itu.

Namun, ujar Aliff lagi, dia kini sedang berusaha untuk menjadi seorang umat Islam yang lebih baik dan usaha itu perlu datang daripada dirinya sendiri.

Meskipun dalam Islam perbuatan membuang t4tuu jika memudaratkan jtuh hukum tidak perlu dilakukan, Aliff menjelaskan bahawa dia hanya ingin berusaha untuk berhijrah dan tidak berniat untuk membuktikannya kepada sesiapa.

Tambah penyanyi lagu Sayang Sayang itu lagi, dia bersyukur kerana masih mendapat sokongan penuh daripada ahli keluarga dan rakan-rakan terdekat.

Perkembangan terkini, Aliff dan isteri, Bella Astillah diIaporkan telah melebarkan sayap dalam bidang perniagaan selepas membuka sebuah kedai makanan yang diberi nama Laksa Bah yang bertempat di Masok Foodcourt, Kampung Baru, Kuala Lumpur..

Penyanyi lagu Sayang-Sayang itu berkahwin dengan Bella Astillah pada 2016 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad Ayden Adrian dan Ara Adreanna.

Sumber: mStar Online (Nur Asyikin Mayudin)

Sumber bnara

Be the first to comment on "Tek4d Buang Tatuu, Aliff Aziz Nak Berhijrah Untuk Keluarga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*