Bakal Suami Menikah Dengan Wanita Lain, Bakal Pengantin Nek4d B4kar Semua Barang Hantaran

Setiap pasangan yang sedang dilamun cinta pastinya mahu hubungan tersebut diteruskan hingga ke jinjang pelamin.

Namun, jodoh dan ketentuan itu merupakan rhsia Allah S.W.T. Tiada siapa dapat menduga, hari bahagia yang dinantikan rupanya satu momen yang sangat menyedihkan serta memaIukan.

Hal ini samalah seperti yang dihadapi oleh seorang wanita dari Indonesia apabila bakal suaminya yang akan dinikahi kurang dari tiga bulan rupanya sudah berumah tangga dengan wanita lain.

Menerusi perkongsian di aplikasi TlkTok, pengguna akaun dikenali sebagai @dewi_ssartika telah memuat naik vdeo dia memb4kar barang hantaran dan doorgift yang sepatutnya digunakan pada majlis perkhwinannya nanti.

@dewi_ssartikaMemaafkan sudah kU lakukan tapi goresan di hati tak akan pernah hilang ##powerAwesome ##fypdong♬ original sound – temannya reyna – Gibahin Ikatan Cinta

link vide0 : dewi sartika

Ketika ditanya mengapa memb4kar semua barangan tersebut, gadis itu memaklumkan dia hiIang kawalan diri kerana berasa begitu m4rah dan sedlh apabila mengetahui barang hantaran pihak lelaki yang sepatutnya digunakan pada hari perkahwinan mereka digunakan untuk bernikah dengan wanita lain.

@dewi_ssartikaBukan hanya aku yang hancur tapi keluarga besar ku terutama mamak ku yang berjuang beberapa tahun ini membesarkan kU tanpa papa 😭##fyp♬ Mencari Cinta Sejati Cover Fadhilah Intan – π

link vide0 : dewi sartika

Apa yang menyedihkan lagi, sebelum lelaki tersebut bernikah dengan wanita itu, dia hanya memberitahu akan menghadiri kursus selama tiga bulan, namun tanpa disngka @dewi_ssartika mendapat khabar melalui jirannya bahawa tunangnya sudahpun mendirikan rumah tangga dengan orang lain.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang telah meninggalkan kata-kata semangat buat pengguna TlkTok tersebut. Ada juga sebahagian yang memintanya supaya redha dan bersyukur kerana dijauhkan daripada lelaki yang meny4kitkan hati seperti itu sebelum berumah tangga.

Sumber: @dewi_ssartika

Kredit mbwg, bdaily

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "Bakal Suami Menikah Dengan Wanita Lain, Bakal Pengantin Nek4d B4kar Semua Barang Hantaran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*