“Anda Pernah Bandingkan Dia Dengan Isteri Nabi Muhammad” – Sarah Hildebrand Slndir Balik Peminat Setia Neelofa, Ny4haktifkan Akaun Instagram

Pulang p4ku buah ker4s! Itu tndakan pelakon Sarah Hildebrand yang tampil mengkrltik semula tindakan peminat fan4tik pengacara Neelofa yang pernah mengec4m penampilannya sebelum ini.

Sarah, 30, menerusi posting di Instagram pada Rabu turut mengingatkan semula tndakan peminat fan4tik pengacara tersebut yang pernah menyamakan keperibadian Neelofa dengan isteri Nabi Muhammad S.A.W, Siti Khadijah.

“Sekarang apa? Apa yang kamu boleh katakan kepada diri sendiri? Ingat lagi tak apa yang kalian tuturkan pada aku?

“Anda membandingkan dia dengan isteri baginda Nabi Muhammad S.A.W, Khadijah, seorang wanita yang tiada toI0k bandingnya dengan sesiapa di atas muka bumi ini.

“Wise up and stop cI0wning around. Ini bukan satu sarkas,” tulisnya.

Sarah turut meletakkan foto terkininya bersebelahan dengan foto Neelofa sebelum wanita itu berpurdah selain kapsyen kec4man ntizen terhadapnya suatu ketika dahulu.

Di ruangan Instagram Stories, Sarah turut mengemaskini foto terbabit berserta emoji jari tengah.

Tndakan Sarah memuatnaik luahan hatinya terhadap pengikut fanatik pengacara terbabit menctuskan pelbagai perasaan di ruangan komen.

Malah, ada yang menasihati Sarah agar tidak mengambil kisah tentang sikap keterlaluan ntizen yang sering melihat kebvrukan orang lain berbanding diri sendiri.

Menerusi tinjauan Gmpak, selepas memuat naik status berkenaan, Sarah telah meny4haktifkan akaun media sosialnya itu.

Terdahulu, sekitar Oktober tahun lalu Sarah mengejutkan ramai apabila berkongsi fotonya yang sudah tidak lagi berhijab di samping suaminya, Otto Gillen di Instagram.

Sarah sebelum itu pernah mengenakan hijab sekitar September 2015.

Episod Sarah dan Neelofa mulai menjadi sor0tan apabila pernah mengkrltik pengacara itu mengadakan pelancaran koleksi tudung jenamanya di sebuah kelab malam di ibu kota sekitar tahun 2018.

Peminat pula mula membanding-bandingkan kedua-duanya apabila Neelofa mulai berpurdah manakala Sarah membuka hijabnya.

Sumber: Gmpak via tgler

Be the first to comment on "“Anda Pernah Bandingkan Dia Dengan Isteri Nabi Muhammad” – Sarah Hildebrand Slndir Balik Peminat Setia Neelofa, Ny4haktifkan Akaun Instagram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*