[VlDE0] ‘Saya Akan Pergi Jauh..’ – Wanita Tabah Bawa Anak Kecil Pergi Kenduri Kawin Bekas Suami

Benarlah orang kata, bercer4i tidaklah bermaksud perlu bermusvhan.

Apa yang perlu dilakukan adalah dengan memandang ke depan dan meneruskan kehdupan yang baharu.

Seperti perkongsian seorang pengguna TikTok.

Wanita yang dikenali dengan nama Ieda Zulkifli telah menarik perhatian ntizen apabila dia bersama anak kecilnya telah hadir ke majlis perkhwinan bekas suaminya.

Menerusi vdeo pndek yang dikongsikan, memperlihatkan wanita ini tabah menghadiri majlis pernlkahan dan perkahwinan bekas suaminya.

Ieda yang sedang mendvkung anak kecil sempat bergambar bersama bekas suaminya yang sudah lengkap mengenakan pakaian pengantin berwarna biru sebagai tanda kenang-kenangan.

Walaupun begitu, apa yang lebih meruntun hati apabila wanita ini hanya mampu melihat dari jauh bekas suami dan isteri barunya yang sedang makan beradab.

Menerusi kapysen yang ditulis pada vdeo, Ieda berdoa agar bekas suaminya itu diberi kebahagiaan yang berpanjangan, selain berharap agar insan itu mampu menjaga isteri barunya dengan sebaik mungkin.

Bercerita dengan lebih lanjut, Ieda menjelaskan bahawa dia dan bekas suami telah bercer4i selepas dia meIahirkan anak kedua.

Walaupun begitu, dia sudah redha dengan takdir dan ketentuan yang telah ditetapkan olehNya.

Tambahnya lagi, dia langsung tidak menganggap bekas suaminya itu sebagai musvh sebaliknya mengharapkan kebahagiaan buat insan tersebut.

Sumber: Ieda Zulkifli

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : OhBulan via mkbnrn

Be the first to comment on "[VlDE0] ‘Saya Akan Pergi Jauh..’ – Wanita Tabah Bawa Anak Kecil Pergi Kenduri Kawin Bekas Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*