Cantiknya ! Hannah Delisha K0ngsi Foto Keluarga Sebelah Bapa Jadi Buah MuIut Ntizen

Walaupun diawal tahun 2021, Hannah telah mengejvtkan ramai peminatnya dengan mengakui sudah berkahwin dengan seorang pelakon keIahiran Singapura, popularitinya masih lagi meningkat dan sama sekali tidak menurunkan ‘sahamnya’ sebagai seorang pelakon.

Namun begitu, pelakon berusia 25 tahun ini dilihat agak tertutup jika ditanya berkenaan kisah peribadinya sehinggakan kisah percintaan dengan suami yang dikenali hampir 5 tahun tidak dapat dihidu oleh para peminat.

Pemilik nama Hannah Adlina Blackburne Birch ini juga tidak pernah memperlihatkan siapa keluarganya sehingga lsu ‘ibu tak restu’ dengan perkahwinannya tempoh hari tuIar.

Repost story IG bapa

Dalam pada itu, bapanya yang merupakan warganegara England juga jarang dis0rot media. Cuma nama penuhnya sahaja diketahui iaitu Peter Blackburne Birch.

Namun, menerusi Instagram Hannah, dia telah memuat naik satu story IG dengan memperlihatkan ahli keluarga sebelah bapanya yang sedang berkumpul.

Keluarga ‘omputih’ berkumpul

Menerusi perkongsian IG story milik bapanya yang menggunakan akaun Delishadad itu, nama Hannah juga disertakan dengan gambar selfie dari keluarganya di England.

Mereka memaklumkan baru selesai makan bersama dan menikmati sekali hidangan yang dimasak oleh salah seorang dari ahli keluarga.

Perkongsian tersebut pastinya membuatkan ramai pihak teruja kerana tidak menyangka bahawa Hannah Delisha merupakan selebriti berd4rah campuran.

Patutla Hannah cantik macam anak patung! ‘Family’ dia memang ‘mat salleh’ England rupanya!

Sumber: gmpak via tmsi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment on "Cantiknya ! Hannah Delisha K0ngsi Foto Keluarga Sebelah Bapa Jadi Buah MuIut Ntizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*